Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla yhdistät kaikki nykyiset luottosi, lainasi ja osamaksusi yhdeksi isommaksi yhdistelylainaksi.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled-1.jpg
4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.7/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4.4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Palvelumme LainojenYhdistäminen.com esittelee mielestämme parhaat palvelut lainojen yhdistämiseen. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus voi vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Yhdistelylaina ja hakeminen

Yhdistelylaina on eräänlainen laina, jonka avulla voit yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi laiksi. Tällainen laina on tarkoitettu henkilöille, joilla on useita eri lainoja, kuten esimerkiksi pankkilainoja, luottokorttivelkoja, pikavippejä tai muita henkilökohtaisia lainoja. Yhdistelylainan avulla voit helposti hallita lainojasi ja vähentää kuukausittaista lainanlyhennystäsi.

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainalla on erittäin hyödyllistä, sillä se auttaa vähentämään kuukausittaisia lainanlyhennyksiäsi. Tämä tapahtuu siksi, että yhdistelylainan korko on yleensä alhaisempi kuin useilla pienemmillä lainoilla. Tämä johtuu siitä, että yhdistelylaina on yleensä suurempi kokonaissumma kuin useat pienemmät lainat. Tämä puolestaan mahdollistaa paremman koron.

Yhdistelylainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Yleensä riittää, että täytät hakemuksen verkossa tai soitat pankkiin. Sinun tarvitsee antaa tietoja nykyisistä lainoistasi ja tuloistasi jonka jälkeen pankki arvioi hakemuksesi ja antaa sinulle tarjouksen. Yhdistelylainan hakeminen ei maksa mitään ja pankki ei peri minkäänlaisia käsittelymaksuja tai aloitusmaksuja.

Kun olet saanut tarjouksen yhdistelylainasta, sinun tulee tarkastella tarjousta huolellisesti ennen kuin hyväksyt sen. Tärkeää on vertailla tarjouksia eri pankkien välillä ja varmistaa, että yhdistelylaina on sinulle taloudellisesti järkevin vaihtoehto. On myös tärkeää tarkastella koron lisäksi muita kustannuksia, kuten esimerkiksi lainan avausmaksua tai käsittelymaksua.

Yhdistelylainan hakeminen on erittäin suositeltavaa henkilöille, joilla on useita eri lainoja ja joilla on vaikeuksia hallita niitä. 

Yhdistelylainan hakemisen tavoitteena on helpottaa velkojen hallintaa ja vähentää kuukausittaisia maksuja. Yhdistelylainan avulla voit myös parantaa luottoluokitustasi ja vähentää korkokuluja, koska yhdistelylainan korko on usein alhaisempi kuin useiden pienempien velkojen yhteenlaskettu korko.

Yhdistelylaina on hyvä ratkaisu henkilöille, joilla on useita eri lainoja ja joilla on vaikeuksia hallita niitä. Tällöin yhdistelylaina voi auttaa vähentämään kuukausittaisia maksuja ja parantamaan taloudellista tilannetta. Lisäksi yhdistelylainan avulla voi saada paremman yleiskuvan veloista ja hallita niitä helpommin.

Yhdistelylainaan liittyy usein tiettyjä ehtoja, kuten esimerkiksi lainan takaisinmaksuaika ja maksujen suuruus. Tämän vuoksi on tärkeää tarkastella eri lainatarjouksia ja vertailla niitä ennen yhdistelylainan ottamista. On myös tärkeää ottaa huomioon, että yhdistelylainan ottaminen voi johtaa pidempään lainan takaisinmaksuaikaan ja siten pidempään velkaantumiseen.

Yhdistelylainan avulla voi vähentää kuukausittaisia maksuja, mutta se ei ratkaise ongelmaa syvällisemmin. Tämän vuoksi on tärkeää luoda taloudellinen suunnitelma ja vähentää kulutusta. Taloudellisen suunnitelman avulla voit hallita velkoja ja vältää turhien velkojen ottamista.

Yhdistelylainojen kilpailutus - säästä rahaa ja selkeytä taloutta

Jos sinulla on useita lainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi helpottaa talouden hallintaa ja tuoda säästöä lainojen korkoihin ja kuluihin. Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja nopeasti palvelussamme LainojenYhdistäminen.com, jonka avulla voit kilpailuttaa yhdistelylainan useassa eri pankissa ja rahoituslaitoksessa.

Palvelun avulla saat nopeasti useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, jolloin voit helposti vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Suosittelemme käyttämään yhdistelylainan kilpailuttamiseen myös palvelua LainanKilpailuttaja.fi, joka auttaa löytämään edullisimmat lainatarjoukset yhdistelylainalle.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla voit yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä jos sinulla on useita erillisiä lainoja, joilla on eri korot ja maksuajat ja haluat saada yhden selkeämmän ja hallittavamman lainan. Yhdistelylainan avulla voit saada paremman yleiskuvan lainojesi tilanteesta ja vähentää kuukausittaisia maksuja, sillä yhdistelylainan korko on usein alhaisempi kuin useiden pienten lainojen yhteenlasketut korot. Se myös tekee lainojen maksamisesta helpompaa, sillä sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa eikä useita erillisiä lainoja.

Mitä lainoja voin yhdistää yhdistelylainalla?

Yhdistelylainalla voit yhdistää useita erilaisia lainoja, kuten:

 1. Henkilökohtaisia lainoja: Tämä voi sisältää esimerkiksi pikavippejä tai muita henkilökohtaisia lainoja, joilla on erilaiset korot ja maksuajat.

 2. Luottokorttilainoja: Voit yhdistää useiden luottokorttien saldot yhdeksi lainaksi, joka on helpompi hallita ja joilla on yleensä alhaisempi korko.

 3. Autolainoja: Voit yhdistää autolainasi ja muita ajoneuvon lainoja yhdeksi lainaksi.

Yleensä yhdistelylaina voidaan hankkia erilaisten lainojen yhdistämiseen, jos lainanhakijalla on hyvä luotto- ja maksukyky. Tärkeintä on, että lainanhakija on tietoinen kaikista lainoistaan ja niiden kustannuksista ennen yhdistelylainan hankkimista.

Miksi en saanut yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan saaminen riippuu useista tekijöistä ja jos et saanut yhdistelylainaa, syynä voi olla jokin seuraavista:

 1. Huono maksukyky: Lainanantajat arvioivat lainanhakijan maksukykyä ennen lainan myöntämistä. Huono maksukyky tai maksuhistoria voi johtaa lainan hylkäämiseen.

 2. Liian pienet tulot: Lainanantajat haluavat varmistaa, että lainanhakija pystyy maksamaan lainan takaisin. Jos sinulla on liian pienet tulot, lainanantaja voi hylätä lainahakemuksesi.

 3. Liian suuret velat: Jos sinulla on jo liian suuret velat, lainanantaja voi arvioida, että et pysty maksamaan lainaa takaisin.

 4. Puutteelliset asiakirjat: Lainanantajat tarvitsevat tiettyjä asiakirjoja, kuten verotodistuksia, palkkakuitteja ja tiliotteita, ennen lainan myöntämistä. Puutteelliset asiakirjat voivat johtaa lainan hylkäämiseen.

 5. Epärealistiset odotukset: Joillakin lainanhakijoilla on epärealistisia odotuksia yhdistelylainan korosta tai maksuista. Tämä voi johtaa lainan hylkäämiseen, jos lainanantaja ei pysty tarjoamaan tarvittavia ehtoja.

Nämä on vain muutamia yleisiä syitä, miksi yhdistelylaina voi jäädä saamatta. On suositeltavaa ottaa yhteyttä lainanantajaan ja selvittää tarkemmin, miksi lainahakemus hylättiin.

Kuinka haen yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan hakeminen tapahtuu usein seuraavasti:

 1. Tutki lainanantajia: Tutki eri lainanantajia ja vertaile heidän tarjoamia yhdistelylainoja. Varmista, että valitsemasi lainanantaja on luotettava ja että heidän tarjoamansa laina vastaa tarpeitasi.

 2. Tee lainahakemus: Jätä lainahakemus valitsemallasi lainanantajalla. Tämä voidaan tehdä verkossa tai henkilökohtaisesti lainanantajan toimistossa. Hakemuksessa tulee ilmoittaa tietoja kuten nimesi, osoitteesi, tulosi ja nykyiset velat.

 3. Lainan arviointi: Lainanantaja arvioi lainahakemuksesi ja tarkistaa luottotietosi ja maksukykysi. Tämän jälkeen he päättävät, myöntävätkö he lainan vai eivät.

 4. Lainatarjous: Jos lainahakemus hyväksytään, lainanantaja lähettää sinulle lainatarjouksen, joka sisältää lainan koron, maksuajan ja muut lainaehdot.

 5. Lainan allekirjoittaminen: Jos hyväksyt lainatarjouksen, allekirjoitat lainasopimuksen ja maksat tarvittavat kulut.

 6. Lainan saaminen: Kun lainasopimus on allekirjoitettu, lainanantaja maksaa yhdistelylainan suoraan vanhojen lainojen hoitajille. Tämän jälkeen sinulla on yksi laina, jota maksat takaisin yhdelle lainanantajalle.

Muutamia asioita, joita tulee huomioida ennen yhdistelylainan hakemista, ovat lainan korko ja maksuaika sekä mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksu tai lainanhoitokulut. On tärkeää lukea ja ymmärtää kaikki lainaehdot ennen lainan allekirjoittamista.

Mikä on paras yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi ja tilanteestasi. Yksi henkilö voi löytää parhaan yhdistelylainan, kun taas toinen henkilö voi löytää yhdistelylainan erilaisilla ehdoilla. Voit vertailla eri lainanantajien tarjoamia yhdistelylainoja ja valita sen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Tärkeitä tekijöitä, joita sinun tulisi huomioida, ovat lainan korko, maksuaika, muut kulut ja lainanantajan luotettavuus ja maine. On tärkeää lukea ja ymmärtää kaikki lainaehdot ennen lainan allekirjoittamista.

Muutamia asioita, joita voit harkita, ovat lainan koron vertailu eri lainanantajien välillä, maksuajan ja kuukausierän määrän huolellinen määrittely sekä mahdollisten muiden kulujen, kuten avausmaksujen ja lainanhoitokulujen, huomioiminen. On myös suositeltavaa hakea lainaa usealta eri lainanantajalta ja vertailla niiden tarjoamia lainoja, jotta voit löytää parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Mistä varma yhdistelylaina?

Ei ole täysin varmaa yhdistelylainaa, mutta voit lisätä mahdollisuuksiasi saada luotettavan yhdistelylainan seuraavilla tavoilla:

 1. Vertaile lainanantajia: Vertaile eri lainanantajia ja niiden tarjoamia yhdistelylainoja. Varmista, että valitset luotettavan ja hyvä maineisen lainanantajan, joka tarjoaa tarpeitasi vastaavia lainoja.

 2. Huolehdi luottotiedoistasi: Pidä luottotietosi hyvässä kunnossa ennen yhdistelylainan hakemista. Tämä voi sisältää luottotietojen tarkistamisen ja mahdollisten virheiden korjaamisen.

 3. Lue lainaehdot huolellisesti: Ennen yhdistelylainan allekirjoittamista on tärkeää lukea ja ymmärtää kaikki lainaehdot. Varmista, että ymmärrät kaikki lainan korot, maksuajat ja muut ehdot.

 4. Kysy neuvoa asiantuntijalta: Voit harkita lainaneuvojan tai lainojen vertailusivuston käyttämistä apuna lainan valinnassa. Nämä asiantuntijat voivat auttaa sinua löytämään sopivan yhdistelylainan ja neuvomaan sinua lainan allekirjoittamista koskevissa kysymyksissä.

Muistathan, että yhdistelylainan hakeminen ja lainan saaminen riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteista, kuten luotto- ja maksukyvystä. Vaikka noudattamalla näitä vinkkejä voit lisätä mahdollisuuksiasi saada luotettava yhdistelylaina, ei ole täysin varmaa, että saat lainan.

Onko yhdistelylaina vakuudeton laina?

Useimmat yhdistelylainat ovat vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa, että lainanantaja ei vaadi vakuuksia takaisinmaksun varmistamiseksi. Tämä tekee niistä helpommin haettavan henkilöille, joilla ei ole tarjota vakuuksia.

Kuitenkin joillakin lainanantajilla voi olla mahdollisuus tarjota vakuudettomia yhdistelylainoja vain henkilöille, joilla on hyvä luotto ja taloudellinen tilanne. Tämä voi sisältää tarvetta tarkistaa luottotiedot ja tarkistaa henkilön tulot ja menot ennen lainan myöntämistä.

Jos tarvitset suuremman lainan ja sinulla on tarjota vakuuksia, voit harkita vakuudellista yhdistelylainaa. Tässä tapauksessa lainanantaja saattaa vaatia esimerkiksi talon tai auton vakuuksia lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Muista aina lukea ja ymmärtää kaikki lainaehdot ennen lainan allekirjoittamista.

Mistä löytyy halvin yhdistelylaina?

Halvin yhdistelylaina voi vaihdella lainanantajan, lainanhakijan taloudellisen tilanteen ja muiden tekijöiden mukaan. Voit löytää halvimman yhdistelylainan seuraavilla tavoilla:

 1. Vertaile lainanantajia: Vertaile eri lainanantajien tarjoamia yhdistelylainoja ja niiden korkoja. Muista myös vertailla muut lainan kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut.

 2. Huolehdi luottotiedoistasi: Puhtaat luottotiedot voi avata oven parempiin tarjouksiin, joten varmista, että luottotietosi ovat kunnossa ennen yhdistelylainan hakemista.

 3. Valitse lyhyempi maksuaika: Lyhyempi maksuaika tarkoittaa yleensä pienempää kokonaiskustannusta, joten harkitse lyhyempää maksuaikaa, jos se on mahdollista.

 4. Kysy neuvoa lainaneuvojalta: Lainaneuvojat voivat auttaa sinua löytämään parhaan yhdistelylainan ja neuvomaan sinua lainaa koskevissa kysymyksissä.

Muista, että halvin yhdistelylaina voi vaihdella henkilön henkilökohtaisten taloudellisten olosuhteiden mukaan. Huolehdi, että vertailet useita lainanantajia ja että ymmärrät kaikki lainan kulut ja ehdot ennen lainan allekirjoittamista.

Mistä tiedän mikä on juuri minulle sopivin yhdistelylaina?

Se mikä on sopivin yhdistelylaina riippuu henkilön henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteesta ja tarpeista. Voit selvittää, mikä laina sopii sinulle parhaiten seuraamalla näitä vinkkejä:

 1. Vertaile lainanantajia ja lainatarjouksia: Vertaile eri lainanantajien tarjoamia yhdistelylainoja ja niiden korkoja sekä muiden kulujen osalta.

 2. Määrittele tarpeesi ja tavoitteesi: Määrittele, mitä tarvitset yhdistelylainalta ja mitkä ovat tavoitteesi lainan käyttämisessä. Onko tärkeintä löytää halvin laina vai tarvitsetko lainaa lyhyemmällä maksuajalla?

 3. Laske kokonaiskustannukset: Laske kaikki lainan kulut, mukaan lukien korot ja muut kulut, ja varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin suunnitellulla aikataululla.

LainojenYhdistäminen.com
Logo