Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Lue asiakkaittemme kokemuksia lainojen yhdistämisestä. Voit myös itse yhdistää omat lainasi ja säästää lainojen kuluissa.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled-1.jpg
4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.7/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4.4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Palvelumme LainojenYhdistäminen.com esittelee mielestämme parhaat palvelut lainojen yhdistämiseen. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus voi vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Asiakkaidemme kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Yhdistämällä useat lainat yhdeksi lainaksi voidaan saavuttaa monia etuja, mutta se voi olla myös riskialtista. Tärkeintä on tehdä huolellinen vertailu eri vaihtoehdoista ja miettiä omaa taloudellista tilannetta. Tässä asiakkaittemme kokemuksia lainojen yhdistämisestä:

  1. Säästöt kuukausittaisissa lyhennyksissä: Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, voi saada pienemmän kuukausikoron ja pidemmän maksuajan, mikä vähentää kuukausittaisia lyhennyksiä. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja parantaa kuukausittaisia säästöjä.

  2. Helpompi talouden hallinta: Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, saat yhden yhdistelylainan ja yhden laskun, mikä tekee talouden hallinnasta helpompaa ja selkeämpää.

  3. Parempi luottoluokitus: Kun maksat lainasi ajallaan ja vähennät nykyisiä velkoja, voi parantaa luottoluokitustasi, mikä tekee lainojen saamisesta tulevaisuudessa helpompaa ja halvempaa.

  4. Lainojen yhdistäminen ei välttämättä kannata: Joissakin tapauksissa lainojen yhdistäminen voi johtaa korkeampiin korkoihin. Jos yhdistettävien lainojen korot ovat jo nyt maltillisella tasolla, ei lainojen yhdistäminen automaattisesti madalla korkoa, vaan yhdistelylainan korko voi olla jopa korkeampi.

  5. Riskejä: Yhdistämällä useat lainat yhdeksi, saatat joutua maksamaan lainaa takaisin pidemmän ajan, mikä voi lisätä lainan kokonaiskustannuksia. On myös tärkeää huolehtia siitä, että uuden lainan korot eivät ole liian korkeat, koska se voi johtaa uusiin ongelmiin lainan takaisinmaksussa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että lainojen yhdistäminen voi olla hyvä ratkaisu, jos tehdään huolellinen vertailu ja harkitaan omaa taloudellista tilannetta. On tärkeää olla tietoinen mahdollisista riskeistä ja varmistaa, että uuden lainan korot ja maksuajat ovat sinulle sopivia.

Laura oli nuori aikuinen, jolla oli useita erilaisia lainoja. Hän oli ottanut opintolainan, autolainan ja vakuudettoman kulutusluoton. Hänen kuukausimaksunsa ...

Monille meistä velkaantuminen on totta, ja se voi aiheuttaa taloudellista stressiä ja ahdistusta. Lainojen yhdistäminen on yksi tapa selviytyä velkataakasta ja ...

Anna sai yhdistettyä lainat ja säästää nyt lainojen kuluissa satoja euroja Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on useita pieniä ...

Asiakkaidemme palautteita:

Yhdistin loput jäljellä olevasta autolainasta talon remonttilainaan. Kyllä yhtä lainaa on selkeämpi hoitaa kuin kahta tai useampaa.

Tiina

Rauma

Yhdistin osamaksut ja luottokorttien osamaksut yhdeksi kokonaisuudeksi. Sain merkittävää säästöä lainan kuluihin.

Maija

Helsinki

Tämä oli nyt jo toinen kerta kun yhdistin lainat. Lainojen yhdistämisestä on kohdallani ollut  hyötyä, niin henkisesti kuin taloudellisesti.

Jasper

Oulu

Sain viimein yhdistettyä lukuiset pienet lainat ja osamaksut. Sain säästöä lainojen kuluihin ja oma talouden hallinta helpottui merkittävästi.

Noora

Jyväskylä

Lainojen yhdistäminen toi selkeyttä oman talouden hallintaan. Olisi pitänyt kokeilla lainojen yhdistämistä jo aikaisemmin.

Tommi

Tampere

Voin suositella lainojen yhdistämistä. Itse sain selkeästi edullisemman yhdistelylainan koron, kuin mitä vanhojen lainojen korko oli.

Anna

Rovaniemi

Yhdistämällä lainani sain pienennettyä lainan kuukausierän suuruutta. Nyt lainojen takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia.

Timo

Vaasa

Erehdyksessä oli tullut otettua luottokorttien rinnalla pari pikalainaa. Onneksi sain nämä kaikki yhdistettyä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Jani

Hyvinkää

LainojenYhdistäminen.com
Logo