Lainalaskuri

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

 

Lainalaskuri auttaa oikein kokoisen lainan valitsemisessa

Aina ennen lainan hakemista lainanhakijan tulee miettiä tarkkaan tarvitsemansa lainasumma.

Tämän jälkeen tulee laskea myös oma maksukyky, ja se, millaista kuukausierää tulevasta lainasta voi maksaa.

Usein lainanhakija valitsee liian suuren kuukausierän lainalleen, joka helposti johtaa maksuvaikeuksiin.

Vaikka aluksi lainaa pystyy maksamaan takaisin ajallaan, voi jokin äkillinen ja yllättävä meno sotkea taloudellisen tilanteen pitkäksi aikaa.

Tästä syystä on järkevää valita sen suuruinen laina ja kuukausierä, ettei sen maksussa tule ongelmia ja rahaa jää säästöönkin muita yllättäviä menoja varten.

Mieti myös tarkkaan oma lainantarpeesi. Lainaa ei kannata hakea yhtään ylimääräistä kuin on pakko. Erilaisia hankintoja miettiessä voi myös pitää vaihtoehtona halvempia vaihtoehtoja.

Esimerkiksi autoa hankkiessa kannattaa käydä eri vaihtoehtoja tarkkaan läpi ja harkita tarkkaan, tarvitseeko melko uutta autoa vai kävisikö hieman vanhempi ja halvempi auto sen tilalle.

Tällöin voisit hakea pienempää lainaa ja säästää lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Kuka voi käyttää lainalaskuria lainan hakemisen apuna?

Palvelumme maksuton lainalaskuri on kaikkien palvelumme käyttäjien apuna.

Lainalaskuri on toteutettu yhdessä kotimaisen Lainalaskuri.fi palvelun kanssa.

Voit siis käyttää lainalaskuria apunasi jos:

  • Olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen.
  • Sinulla on oma henkilökohtainen puhelinliittymä ja säännölliset tulot.
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot.

 

Miten lainalaskuri toimii?

Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan erilaisia lainavaihtoehtoja. Näet nopeasti kuukausierien suuruudet erilaisille lainasummille ja maksuajoille.

Voit myös vaihdella lainan korkoa ja kuluja, ja näet miten ne vaikuttavat myös takaisinmaksettavaan loppusummaan.

Laskurin avulla voit laskea arviota siitä, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa. Muuta laskurissa olevia tietoja vapaasti, niin näet aina reaaliaikaisesti laskelmat kuukausierän suuruudesta, todellisesta vuosikorosta ja korkojen ja kulujen määrästä.

Ota kuitenkin huomioon, että nämä ovat arvioita ja tehty auttamaan sinua lainantarpeesi määrittelemisessä.

Lopulliset tiedot näet aina saamistasi lainatarjouksista.

Voit siirtyä kilpailuttamaan lainan suoraan lainalaskurista.

Täytä vain tarvittavat tiedot, jonka jälkeen me välitämme hakemuksesi noin 30:lle pankille ja muulla lainantarjoajalle.

Saat pian useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan kaikessa rauhassa. Kun olet laskenut tarkkaan, millaiseen kuukausierään sinulla on varaa, on sinun helppo poimia tarjousten joukosta juuri omaan tarpeeseesi sopivin laina.

 

Lainaa vastuullisesti

Laina kannattaa aina hakea vain tilanteissa, joissa sitä todella tarvitsee. Harkitse siis tarkkaan, täytyykö sinun hakea lainaa, vai voitko hankkia rahoituksen muuta kautta.

Jos kuitenkin tarvitset lainaa, ei sitä kannata hakea hätiköiden. Käytä apunasi lainalaskuria ja laske sillä arvio lainan määrästä ja maksuajasta.

Kilpailuta laina kauttamme, jolloin saat parhaan mahdollisuuden edullisimman lainan löytämiseksi. Käytä myös aikaa lainatarjousten vertailuun.

Vertaa lainoja ja niiden korkoja, kuluja, sekä muita mahdollisia ehtoja. Tarkista esimerkiksi voitko pitää maksuvapaita kuukausia, jos sinulle tuleekin äkillisiä muita menoja, etkä saakkaan lainasi kuukausierää maksettua ajallaan.

 

Lainojen yhdistämisellä säästöä

Onko sinulle kertynyt useita pieniä pikavippejä tai kulutusluottoja? Usein pienissä lainoissa on korkeammat korot, ja kun näitä kertyy useita, voi niistä kasvaa suurikin summa maksettavaksi joka kuukausi.

Lainalaskuri auttaa laskemaan arviota myös siitä, kuinka paljon pikavippien yhdistäminen yhdeksi kulutusluotoksi voisi tuoda säästöä. Katso millaiset korot ja kulut nykyisissä lainoissasi on ja laske ne kaikki yhteen.

Laske seuraavaksi lainalaskurilla arvio siitä, millaisen kuukausierän ja kokonaiskustannukset saisit, jos hakisit yhden isomman kulutusluoton, jossa on pienempi korko ja kulut ja maksaisit sillä kaikki aikaisemmat lainasi pois.

Lainojen yhdistäminen netissä onnistuu helposti, kun lasket laskurillamme arvion uudesta yhdistelylainasta, jonka jälkeen voit suoraan laskurista siirtyä kilpailuttamaan uuden lainasi.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo