Yrityslainaa jopa 8.000.000 € ilman vakuuksia

Nyt voit hakea vakuudetonta yrityslainaa jopa 8.000.000 euroon asti.

Riittää kun täytät yhden hakemuksen, niin tavoitat sillä useita eri pankkeja ja muita luotonantajia.

Käyttämällä Omalaina.fi yrityslainavertailua, teet yrityslainan hakemisesta helppoa ja vaivatonta.

Tutustu tarkemmin ja pyydä omat lainatarjouksesi jo tänään.

Omalaina.fi - Yrityslaina

 

Yrityslainavertailu voi tuoda tuhansien eurojen säästön

Aivan kuten kuluttajaluottojen vertailussa, myös yrityslainojen vertailussa voi säästää jopa tuhansia euroja. Muutama vuosi sitten Kauppalehti vertailu 50 000 euron suuruisia yrityslainoja ja jo silloin niissä oli tuhansien eurojen hintaerot. Nykyään yrityslainojen hakeminen on siirtynyt kivijalkapankeista verkkoon, sillä netin kautta niiden hakeminen on helpompaa ja nopeampaa, eikä se edellytä monen tunnin neuvotteluja pankin konttorissa. Myös lainasummat ovat kasvaneet tuosta muutaman vuoden takaisesta 50 000 eurosta jopa 8 miljoonaan euroon.

Onkin siis selvää että myös yrityslainapuolella kilpailu on kiristynyt, kun kaikki pankit ja muut rahoitusyhtiöt kilpailevat samoista asiakkaista. Tämä on yrittäjille erittäin hyvä asia, sillä mitä enemmän alalla on kilpailua, sitä edullisemmalla korolla yrityslainaa voi nyt saada.

 

Yrityslainavertailu kannattaa tehdä huolellisesti

Olipa yrityslainan tarve pieni tai suuri, sitä ei milloinkaan pidä hakea ilman kunnollista kilpailutusta. Nykyään yrityslainojen vertailuun löytyy useita maksuttomia palveluita, kuten VertaaYrityslainat.fi jossa voi kilpailuttaa useita pankkeja yhdellä hakemuksella.

 

Mitä yrityslainan hakijalta vaaditaan?

Vähimmäisvaatimus yrityslainaa hakevalle yritykselle on oma Y-tunnus. Y-tunnus haetaan PRH:n kaupparekisteristä yrityksen perustamisen yhteydessä, joten kaikilta toimivilta yrityksiltä löytyy kyseinen tunnus. Y-tunnuksen lisäksi yrityslainan takaajan olevan henkilön luottotietojen tulee olla puhtaat, eikä maksamatonta verovelkaa saa olla.

 

Mitkä asiat vaikuttavat yrityslainan saamiseen?

Paras tapa parantaa yrityslainan saamista on kohentaa yrityksen taloudellista tilannetta. Tämä tarkoittaa periaatteessa turhien kulujen karsimista ja yritystoiminnan jatkuvaa kehittämistä. Myös puhdas luottorekisteri ja hyvä luottoluokitus auttaa merkittävästi. Suomessa yrityksien luottoluokituksia mittaa useampi eri palvelu. Yleisimmät ja tunnetuimmat näistä ovat Bisnoden käyttämä AAA-rating malli, joka arvostelee yritykset AAA – C asteikolla. Arvosteluun vaikuttaa yrityksen tausta, toiminta, ala ja toiminnan kannattavuus. Asiakastieto.fi ylläpitää omaa rekisteriä yrityksien luottokelpoisuudesta.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo