Yhdistimme mieheni kanssa lainamme yhdeksi

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com palvelua käyttänyt henkilö

Olimme mieheni kanssa olleet yhdessä jo jonkin aikaa, kun aloimme suunnittelemaan uuden auton hankintaa.

Teimme erilaisia laskelmia ja päädyimme siihen, että meidän pitäisi hakea lainaa auton hankintaa varten.

Koska lainan hankinnalla ei sinänsä ollut kiirettä, ehdimme rauhassa tutustumaan erilaisiin lainavaihtoehtoihin. Aikamme asiaa netissä tutkittuamme, päädyimme lukemaan lainojen yhdistämisestä.

Luimme lainojen yhdistämisen hyödyistä ja aloimme miettimään, olisiko siitä ehkä hyötyä meidänkin tilanteessa.

Koska meillä molemmilla oli hieman aiempia lainoja, päätimme että yhdistämme ne kaikki nyt yhdeksi, samalla kun otamme uuden autolainan.

Laskimme huolellisesti molempien lainat yhteen, sekä lisäsimme siihen tarvitsemamme autolainan. Tässä vaiheessa tiesimme, kuinka suuren lainan tarvitsemme, jotta lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Nyt meiltä puuttui tieto siitä, mistä tuon uuden lainan haemme. Yritimme itse vertailla lainapalveluita, mutta se osoittautui todella aikaa vieväksi ja hankalaksi hommaksi.

Törmäsimme sitten googlen kautta LainojenYhdistäminen.com palveluun, joka kertoi olevansa lainojen yhdistämiseen liittyvä palvelu. Tämä sitten olikin se palvelu, jota päädyimme käyttämään.

Heidän kauttaan tavoitimme monta eri pankkia ja rahoituspalvelua, eikä meidän tarvinnut tehdä kuin yksi lainahakemus. Saimmekin todella monta hyvää lainatarjousta, koska haimme lainaa yhdessä.

Luimmekin aiemmin, että lainan saanti on huomattavasti helpompaa kun haemme lainan yhdessä. Saimme myös lainalle todella edullisen koron, verrattuna aiempiin lainoihimme, jotka olimme hakeneet molemmat yksin.

Lainojen yhdistämisen jälkeen uuden lainan korot ja kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin aiempien lainojen. Kuukausierämmekin pieneni, vaikka otimme autolainan samalla kun yhdistimme aiemmat lainat. Nyt meille jää kuukaudessa rahaa enemmän säästöön pahan päivän varalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*