Yhdistimme mieheni kanssa lainamme yhdeksi

Yhdistimme mieheni kanssa lainamme yhdeksi

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com palvelua käyttänyt henkilö

Olimme mieheni kanssa olleet yhdessä jo jonkin aikaa, kun aloimme suunnittelemaan uuden auton hankintaa.

Teimme erilaisia laskelmia ja päädyimme siihen, että meidän pitäisi hakea lainaa auton hankintaa varten.

Koska lainan hankinnalla ei sinänsä ollut kiirettä, ehdimme rauhassa tutustumaan erilaisiin lainavaihtoehtoihin. Aikamme asiaa netissä tutkittuamme, päädyimme lukemaan lainojen yhdistämisestä.

Luimme lainojen yhdistämisen hyödyistä Varmalaina.fi palvelussa ja aloimme miettimään, olisiko siitä ehkä hyötyä meidänkin tilanteessa.

Yhdistimme mieheni kanssa lainamme yhdeksi

Koska meillä molemmilla oli hieman aiempia lainoja, päätimme että yhdistämme ne kaikki nyt yhdeksi, samalla kun otamme uuden autolainan.

Laskimme huolellisesti molempien lainat yhteen, sekä lisäsimme siihen tarvitsemamme autolainan. Tässä vaiheessa tiesimme, kuinka suuren lainan tarvitsemme, jotta lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Nyt meiltä puuttui tieto siitä, mistä tuon uuden lainan haemme. Yritimme itse vertailla lainapalveluita, mutta se osoittautui todella aikaa vieväksi ja hankalaksi hommaksi.

Törmäsimme sitten googlen kautta LainojenYhdistäminen.com palveluun, jossa lainojen yhdistäminen pitäisi onnistua helposti. Tämä sitten olikin se palvelu, jota päädyimme käyttämään.

Heidän kauttaan tavoitimme monta eri pankkia ja rahoituspalvelua, eikä meidän tarvinnut tehdä kuin yksi lainahakemus. Saimmekin todella monta hyvää lainatarjousta, koska haimme lainaa yhdessä.

Luimmekin aiemmin, että lainan saanti on huomattavasti helpompaa kun haemme lainan yhdessä. Saimme myös lainalle todella edullisen koron, verrattuna aiempiin lainoihimme, jotka olimme hakeneet molemmat yksin.

Lainojen yhdistämisen jälkeen uuden lainan korot ja kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin aiempien lainojen. Kuukausierämmekin pieneni, vaikka otimme autolainan samalla kun yhdistimme aiemmat lainat. Nyt meille jää kuukaudessa rahaa enemmän säästöön pahan päivän varalle.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo