Vertaa ensin, valitse sitten

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset, vertaa ensin lainojen korkoja ja muita ehtoja löytääksesi sopivimman yhdistelylainan.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

Vertaa ensin lainatarjoukset, tee lainojen yhdistäminen sen jälkeen

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina tehdä kaikessa rauhassa. Ensimmäinen sääntö on, että vertaa ensin lainatarjoukset, ennen kuin teet mitään päätöksiä. Tavoitteenahan siinä on saada yksi mahdollisimman edullinen laina, jolla saat maksettua aiemmat kalliit lainat pois.

Kun teet lainahakemuksen meidän palvelun kautta, kilpailutamme sinulle mahdollisimman hyvät lainatarjoukset. Koska näissä tarjouksissa saattaa kuitenkin olla eroja, vertaa ensin niitä keskenään, jolloin voit heti karsia pois sellaiset lainatarjoukset, jotka eivät jostain syystä sovi sinulle.

Meidän palvelun kautta voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa yhdistelylainasi jopa 25 pankilla ja rahoituspalvelulla. Näin varmistat, että saat markkinoiden edullisimmat tarjoukset.

Vertaa ensin

Vertaa ensin ainakin näitä tietoja lainatarjouksissa

Monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella kuulostaa hyvältä, mutta miten sitten niistä löytää se halvin laina.

Lue alta, mitä sinun tulisi vertailla ensin lainatarjouksissa, jotta löydät varmasti sinulla sopivimman ja edullisimman yhdistelylainan.

Lainasumma ja maksuaika

Saatuasi lainatarjoukset, kannattaa aina tarkistaa tarjouksista lainasumma. Joskus voi käydä niin, että lainapalvelu ei pysty syystä tai toisesta myöntämään hakemaasi summaa, joten he antavat sinulle lainatarjouksen pienemmälle summalle.

Mikäli lainasumma on liian pieni lainojen yhdistämiseen, kannattaa tarjous hylätä.

Toisena, mikä voi muuttua, on lainan takaisinmaksuaika. Pankki tai muu lainapalvelu saattaa muuttaa valitsemasi maksuajan eri pituiseksi, kuin mitä aluksi valitsit. He voivat tehdä tämän eri syistä, monesti kuitenkin he voivat laskea sitä, jos olet valinnut turhaan liian pitkän maksuajan.

Joten muista, vertaa ensin lainasummat, jotta voit valita sellaiset lainat, joilla voit tehdä lainojen yhdistämisen.

Todellinen vuosikorko

Yksi tärkeimmistä asioista mitä sinun tulisi vertailla ensin, on lainojen todellinen vuosikorko. Monesti kuulet varmasti puhuttavan lainan nimelliskorosta, mutta tässä tapauksessa siihen ei tule kiinnittää huomiota.

Todellinen vuosikorko kertoo sen, mikä lainasi korko tulee olemaan vuosittain, kun siihen otetaan huomioon myös lainan muut kulut ja kiinteät maksut. Tästä syystä se on monesti paljon suurempi kuin nimelliskorko.

Vertailemalla todelliset vuosikorot, voit jo varmasti karsia osan lainatarjouksista.

Muut lainan kulut

Voit myös vertailla saamistasi lainatarjouksista lainan muut kulut, joita voivat olla laskutuslisä, avausmaksu, sekä muut mahdolliset kulut.

Vertaa ensin lainatarjousten tärkeimmät tiedot ja mikäli jäljelle jää vielä tarjouksia, voit löytää niistä parhaimman vertailemalla juurikin näitä muita kuluja.

Esimerkiksi lainan avausmaksussa, kuin myös muissakin kuluissa voi olla suuria eroja, joten näidenkään vertaileminen ei ole turhaa työtä, jos haluat löytää halvimman lainan.

Lainaehdot

Jos et vielä tässäkään vaiheessa ole löytänyt halvinta lainatarjousta, vaan sinulla on vielä useampi melko samanlainen tarjous, joista valita, voit vertailla tarjoukset lainaehtoja.

Näihin ehtoihin voi kuulua tiedot esimerkiksi siitä, onko sinun mahdollista pitää lyhennysvapaa kuukausi tai voitko muuttaa eräpäivääsi myöhemmin.

Vertaa ensin siis niitä ehtoja, joista voi olla sinulle apua mahdollisten maksuvaikeuksien yllättäessä.

 

Haluatko löytää halvemman lainan nykyisen tilalle?

Tiesithän, että vaikka sinulla ei olisikkaan useampia lainoja, joita yhdistää, voit silti kilpailuttaa nykyisen lainasi?

Pankkien, sekä muiden rahoituspalveluiden lainat ja niiden hinnat muuttuvat jatkuvasti.

Pyytämällä uudet lainatarjoukset, voit löytää huomattavasti halvemman lainan nykyisen tilalle. Vaikka olisit vertaillut aiemman lainasi huolellisesti, voi nykyään joku muu palvelu tarjota paljon edullisempaa korkoa uudelle lainallesi.

Pyydä lainatarjoukset täysin ilmaiseksi sivustomme kautta. Saat taas useampia tarjouksia, joista voit vertailla rauhassa parhaat ja sinulle sopivimmat lainat.

Lainan kilpailuttaminen on täysin riskitöntä, sillä kun saat lainatarjoukset, vertaa ensin niitä nykyiseen lainaasi ja mikäli löydät paremmat tarjouksen, säästät jatkossa lainasi kuluissa. Jos taas vertailemisen jälkeen et löydä halvempaa lainatarjousta, varmistut ainakin siitä, että sinulla on tämän hetken halvin laina, etkä maksa turhasta.

Näissä kaikissa asioissa pätee aina sama sääntö: Vertaa ensin – Hae vasta sitten.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo