Velkojen yhdistäminen

Velkojen yhdistäminen

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Sairastuminen, työttömyys, avioero tai jokin muu käänne elämässä voi horjuttaa taloutta. Lainaa on tullut otettua ehkä liikaa omaan maksukykyyn nähden tietämättään liian korkealla lainakorolla. Tai elämän eri tilanteet ovat vaikuttaneet siihen, että lainoja on tullut otettua useampaan otteeseen.

Ratkaisevaa tässä vaiheessa on miettiä omaa talouttaan tarkemmin eikä ummistaa silmiään totuudelta. Jos laina-asioita ei hoida ajoissa kuntoon, aiheuttaa se pidemmällä aikavälillä syvemmän velkakierteen ja jopa luottotietojen menettämisen pidemmäksi aikaa.  Päivänselvää on, että otetusta lainasta ei pääse eroon, mutta voisiko lainan takaisinmaksuun löytyä kestävämpi, edullisempi ratkaisu?

Avoimuudella ja pienellä suunnittelulla pääset lainojen yhdistämisen kanssa hyvään alkuun ja toivon mukaan saat oman talouden parempaan kuntoon. Oikotietä velkojen maksuun ei ole, mutta päättäväisyydellä ja omalla panostuksella oman, paremman talouden hallinta on mahdollista.

velkojen yhdistäminen

 

Velkojen yhdistäminen

Yleensä selkein tapa on omien lainojen uudelleenjärjestely. Käytännössä tämä tapahtuu siten, että henkilö vertaa lainoja ja etsii itselleen edullisemman lainaratkaisun. Velkojen yhdistäminen yhteen selkeämpään lainakokonaisuuten on tuonut pidemmällä ajalla henkilön taloudenhallintaan selkeyttä ja selvää säätöä.

Velkojen yhdistäminen on maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun kautta helppoa. Lainojen yhdistämistä varten hakijan tulee täyttää vain yksi lainahakemus ja tämä lähetetään LainojenYhdistäminen.com kautta kilpailutettavaksi jopa 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainahakemuksen kilpailuttaminen mahdollistaa monen lainantarjoajan kilpailuttamisen nopeasti ja vaivattomasti. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva luotonmyöntäjä tietää kuinka kovaa kilpailu lainasektroilla on ja jopa muutaman prosentin heitto lainakorossa voi olla ratkaiseva. Tästä syystä lainantarjoaja pyrkii tekemään parhaan mahdollisen lainatarjouksen hakijalle.

Lainojen yhdistäminen näkyy hakijan taloudessa nopeasti. Uuden lain myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa olla enää kuin 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Jos henkilö on ottanut lainaa ennen lakimuutosta ja päättää nyt vaihtaa korkeammalla lainakorolla olevat lainan vastaamaan uutta lainsäädäntöä, hän voi säästää merkittävän summan kuluissa. Velkojen yhdistäminen voi suuremmissa lainasummissa tuoda säästöä jopa satojen eurojen edestä. Voit lainalaskurin avulla vielä tarkistaa miten lainasumman ja laina-ajan lisääminen vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin sekä lainan lyhennyserään.

 

Velkojen yhdistäminen kannattaa monesta eri syystä

Lainavertailupalvelu Vertaalainaa suosittelee, että lainan kilpailuttaminen tehtäisiin noin vuoden välein.

Samalla kun kilpailutat lainan, yhdistä useat pienet lainasi yhteen. Tämä onnistuu siten, että lasket paljonko sinulla on velkaa yhteensä ja haet kyseiselle lainasummalle yhdistelylainaa. Lainojen kilpailuttaminen ja niiden yhdistäminen antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet löytää uusi edullisempi laina.

Oman taloudenhallinta on helpompaa yhdistämällä lainat.

Velkojen yhdistäminen tuo nopeasti omaan talouteen selkeyttä. Jos hakijalla on ollut useampi laina hoidettavanaan, sen selkeämmäksi laskujen maksaminen muuttuu. Kun muistettavana on vain yksi lainan eräpäivä lähellä palkkapäivää, ei lainan maksaminen tunnu enää niin ahdistavalta. Yhdistelylainan lainaehdot ovat myös monesti selkeämmät.

Lainojen moninkertaiset kulut karsiutuvat pois.

Jokaisesta erikseen otetusta lainasta maksat aina kuluta ja korkomaksut erikseen. Velkojen yhdistämisen jälkeen näin ei enää ole. Maksat jatkossa vain yhden lainan kulut ja koron. Säästö lainojen yhdistämisen jälkeen voi olla näin huomattava.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo