POP Pankki

Pop pankki lainaa 2000 - 20.000 euroaPOP Pankki esittelyssä

Nyt voit hakea luotettavaa pankkilainaa suomalaisesti pankista 2000 – 20.000 euroa.

POP Pankin tarjoaman vakuudettoman lainan myöntää Bonum Pankki Oyj, joka on osa arvostettua POP Pankki-ryhmää.

Pankkilainan hakminen on tehty yksinkertaiseksi ja läpinäkyväksi. Näet aina kaikki lainaan liittyvät kulut kokonaisuudessaan, ennenkuin hyväksyt lainasopimuksen.

Lainaa voit hakea mihin tahansa tarpeeseen, oli suunnitelmissasi sitten keittöremontti, auton hankkiminen, lomailu tai mitä tahansa muuta.

Mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä lainoja, hae yksi edullinen pankkilaina ja yhdistä lainat yhdeksi. Saat säästöä kuukausittain lainan koroissa ja kuluissa, sekä helpotusta taloutesi hallintaan.

Kilpailuta POP Pankki ja 30+ luotonantajaa

POP Pankki tiedot lyhyesti:

 • Hae pankkilainaa 2000 – 20.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle saat 1 – 10 vuotta
 • Ikäraja vain 18 vuotta
 • Lainan myöntää luotettava suomalainen pankki
 • Saat lainan täysin ilman vakuuksia ja takaajia
 • Pankkilaina sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen
 • Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu
 • Voit käyttää hakemasi lainan mihin itse haluat
 • Esimerkkilaskelma 2000 euron suuruiselle lainalle: Lainasumma: 2000 €, Laina-aika: 2 vuotta, Kuukausierä: 98 €/kk, Korkomarginaali: 9.9 %, Todellinen vuosikorko, jossa huomioitu kulut: 16.7 %, Maksettavaa yhteensä: 2326,62 €.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – POP Pankki

Kuka voi hakea POP Pankki lainaa?

Pop Pankista on mahdollista saada lainaa, jos vähintään seuraavat asiat ovat kunnossa:

 • Ikää vähintään 18 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot ja riittävä takaisinmaksukyky

Lopullinen lainapäätös tehdään aina hakijan antamien tietojen perusteella, jossa esimerkiksi varmistetaan että hakijan maksukyky riittää haettuun lainasummaan.

Parhaan mahdollisuuden lainan saantiin saat, kun teet hakemuksen palvelussamme. Kilpailutamme jopa 30 pankkia ja luotonantajaa, joten sinulla on moninkertainen mahdollisuus lainan saantiin verrattuna siihen, että hakisit lainaa vain yhdeltä luotonantajalta.

 

Lainan takaisinmaksu

Kun saat lainatarjoukset, kannattaa niihin tutustua huolellisesti. Tarkan takaisinmaksusuunnitelman näet aina luotonantajan antamasta lainatarjouksesta. Siitä näet myös muut tärkeät ehdot ja tiedot lainaan liittyen.

Vertaile tarjouksia kaikessa rauhassa ja hyväksy haluamasi tarjous vasta, kun olet varmistanut että sinulla on varaa maksaa laina takaisin ajallaan.

 

Lainojen yhdistäminen pankkilainalla

Pankkilaina sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen. Useat pienemmät lainat, osamaksut ja luottokorttimaksut kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi.

Usein pienissä lainoissa on huomattavasti korkeammat korot ja kun lainoja on useita, kertyy niistä päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Näistä voi nopeasti kertyä suurikin summa kuukaudessa.

Kilpailuta pankkilaina palvelussamme ja saat varmasti edullisen koron lainallesi. Maksa uudella lainalla kaikki aiemmat lainat pois. Saat säästöä heti ja taloudenhallinta helpottuu huomattavasti, kun sinun tulee huolehtia enää vain yhdestä lainasta.

Voit kilpailuttaa lainan kauttamme täysin riskittömästi, sillä tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Joten jos et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki ilman mitään lisäkustannuksia.

Kilpailuta POP Pankki ja 30+ luotonantajaa

Laina mihin tahansa tarpeeseen

POP Pankin lainan voi hakea mihin tahansa tarpeeseen. On sinulla sitten pitkäaikaisia unelmia tai äkillisiä ja yllättäviä menoja, löytyy siihen ratkaisu POP Pankin lainan avulla.

Edullisella lainalle rahoittaa vaikkapa keittiöremontin, uuden auton, lomamatkan tai saa muuten vain apua päivittäisiin menoihin.

Kauttamme kilpailutat POP Pankin ja 30 muuta luotonantajaa muutamissa minuuteissa. Kun saat lainan tilillesi, voit käyttää sen juuri kuten itse haluat.

 

POP Pankki yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj

Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo

Y-tunnus: 2192977-5

Sähköposti: poppikalaina@poppankki.fi

Puhelin: +358 (0) 10 667 3100

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*