Pikavippien yhdistäminen

Pikavippien yhdistäminen: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Pikavippien yhdistäminen

Oletko joutunut ottamaan pikavippejä tai muita korkeakorkoisia lainoja?

Oletko huomannut että näissä lainatuotteissa lainan korko on niin suuri, että lainan pääoma ei lyhennyksistä huolimatta tunnu pienenevän?

Tuntuuko sinusta siltä että kaikki rahat kuluvat vain näiden lainojen luottokustannuksiin?

Jos vastasit myöntävästi, voisi pikavippien yhdistäminen ja muiden lainojen yhdistäminen olla nyt ajankohtaista.

Kerromme tässä artikkelissa miten voit hankkiutua eroon pikavipeistä.*

*Lue lisää pienistä ja nopeista lainoista Varmalainan pikavippi -artikkelista.

Pikavippien yhdistäminen

Pieni vippi mutta suuret korot

Eri kokoisten lainojen hinnoittelua vertaillessa huomaa varsin nopeasti sen, että pienten lainojen korot ovat lähes aina suuremmat kuin suurempien lainojen. Pikavippien ja muiden pienlainojen hinnoittelu on ollutkin varsin villiä viime vuosien aikana. Tämän vuoksi valtio on asettanut useita lakeja rajoittamaan pikavippien kuluja ja korkoja. Vuonna 2013 pikavipeille määrättiin 50% korkokatto, joka kuitenkin koski vain alle 2000 euron lainoja. Pian lain voimaan astumisen jälkeen huomattiin että lainasummat kasvoivat ja yli 2000 euron lainojen korot karkasivat taas käsistä.

Syksyllä 2019 suomeen saatiin uusi laki, joka koskee kaikkia vakuudettomia lainoja. Uuden lain mukaan lainan nimelliskorko saa olla max. 20% ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Tämä lakimuutos vaikuttaa toimivan ja valtaosa vanhoista pikavippitoimijoista onkin joutunut lopettamaan toimintansa kokonaan, mutta toki osa on saanut muutettua lainatuotteensa uutta lakia vastaavaksi.

Kuluttajan kannalta 20% nimelliskorkokatto ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lainat olisivat halpoja. Jos lainan nimelliskorko on 20% ja siihen lasketaan vielä muut kulut päälle, niin lainan todellinen vuosikorko voi kuitenkin olla yllättävän suuri. Tämän vuoksi kuluttajien kannattaakin nimelliskoron sijaan kiinnittää huomiota siihen mikä on lainan todellinen vuosikorko, sillä siihen on otettu huomioon kaikki lainaan kohdistuvat kulut ja korot.

 

Pikavippien yhdistäminen kannattaa

Kun maksaa montaa pikavippiä samanaikaisesti, maksaa silloin myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Onkin siis selvää että pikavippien yhdistäminen toisi selvää säästöä jo siinä, että usean lainan sijaan lyhentäisi vain yhtä lainaa. Vielä kun tuohon otetaan huomioon pikavippien korot, niin on selvää että yhdistelylainan korot olisivat merkittävästi pienemmät. Pikavippien yhdistäminen tuo siis taloudellista säästöä, mutta siitä on muutakin hyötyä joka huomataan yleensä vasta sitten kun pikavipin on yhdistetty.

Tämä toinen hyöty on nimittäin se, että kun hoidat monen lainan lyhennykset kuukausittain, sinun täytyy myös muistaa monen lainan lyhennysten eräpäivät. Sitten kun olet yhdistänyt useat lainat yhdeksi lainaksi, riittää kun muistat yhden eräpäivän kuukaudessa. Pikavippien yhdistäminen tuo siis säästön lisäksi myös selkeyttä omaan talouden hallintaan.

 

Näin pikavippien yhdistäminen onnistuu

Kun olet päättänyt yhdistää pienlainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, voit aloittaa pikavippien yhdistämisen näin:

  • Laske yhteen kaikki pikavipit ja muut lainat, jotka haluat yhdistää.
  • Pyydä lainatarjous meiltä tuolle summalle.
  • Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä toisiinsa ja etsiä niistä sinulle sopivimman lainatarjouksen.
  • Löydettyäsi lainatarjouksen jonka haluat hyväksyä, voit allekirjoittaa lainasopimuksen.
  • Tämän jälkeen hakemasi lainasumma siirtyy tilillesi.
  • Maksa heti pois kaikki ne pikavipit ja muut lainat, jotka halusit yhdistää.
  • Nyt jatkossa maksat vain yhtä lainaa.
Lainojen yhdistäminen.com
Logo