Luottokortin ja osamaksujen yhdistäminen

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com palvelua käyttänyt henkilö

Minulle oli kertynyt muutamia osamaksuja, sekä luottokorttimaksuja, kun olin aiemmin hoitanut raha-asiani hieman huolimattomasti.

Puhuin ystäväni kanssa tästä, jolloin totesin, että luottokortti tulisi saada kokonaan pois. Sitä oli liian helppo käyttää, kun pienikin kiusaus iski. Aina kun sitä ehti hieman maksamaan takaisin, olikin luottoraja pian taas käytetty kokonaan.

En ollut koskaan ennen hakenut lainaa netistä, joten en oikein tiennyt miten toimia. Ystäväni oli lukenut lainojen yhdistämisestä ja neuvoikin lukemaan siitä enemmän, sillä se kuulosti parhaalta ratkaisulta ongelmaani.

Luottokortilta kertyi kuukausittain maksettavaa, sekä sen lisäksi olin tehnyt 3 hieman kalliimpaa ostosta osamaksulla. Olin kyllästynyt näiden kaikkien lyhentämiseen ja halusin jotenkin selkeyttää omaa talouden hallintaani.

Lähdin etsimään tietoja lainojen yhdistämisestä. Päädyinkin lopulta sivustolle www.lainojenyhdistäminen.com, joka oli lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu.

Sain heidän sivuston kautta heti hyvää tietoa, jolla saisin luultavasti ratkaistua oman ongelmani.

Laskin heidän ohjeiden mukaan kaikkien lainojen summat yhteen, jotka halusin yhdistää. Laskin tähän luottokortilla jäljellä olevan velan, sekä 3 aiempaa osamaksua, joista kaikista oli vielä melko suuri osa maksamatta.

Tein sen jälkeen lainahakemuksen heidän sivuston kautta. Ei mennyt aikaakaan kun aloin saamaan lainatarjouksia. Vertailin tarjouksia kaikessa rauhassa, koska mikään kiirehän minulle ei sinänsä ollut tämän asian kanssa.

Tarjouksien välillä oli eroja niin koroissa, kuin kuukausierissäkin, sekä muissa ehdoissa, joten oli ihan viisasta olla ottamatta heti ensimmäistä tarjousta vastaan.

Lopulta löysin itselleni edullisen tarjouksen. Saisin uudella yhdistelylainalla maksettua luottokortin, sekä osamaksut kokonaan pois. Kuukausieräkin tulisi olemaan pienempi, kuin aiempien maksujen kuukausierät yhteensä.

Hyväksyin lainatarjouksen, jonka jälkeen sain rahat tililleni jo seuraavana päivänä. Maksoin heti luottokortin velan kokonaan takaisin, jonka jälkeen vielä irtisanoin sen sopimuksen ja heitin kortin roskiin. Myös osamaksut kuittasin heti kokonaan.

Nyt minulla on vain yksi laina hoidettavana, jonka hoitaminen on huomattavasti helpompaa kuin monien maksujen hoitaminen yhtäaikaa.

Tämän jälkeen varmasti mietin kahteen kertaan, ennenkuin lähden ostamaan mitään osamaksulla tai luottokortilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*