Luottokortin ja osamaksujen yhdistäminen

Luottokortin ja osamaksujen yhdistäminen

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com palvelua käyttänyt henkilö

Minulle oli kertynyt muutamia osamaksuja, sekä luottokorttimaksuja, kun olin aiemmin hoitanut raha-asiani hieman huolimattomasti.

Puhuin ystäväni kanssa tästä, jolloin totesin, että luottokortti tulisi saada kokonaan pois. Sitä oli liian helppo käyttää, kun pienikin kiusaus iski. Aina kun sitä ehti hieman maksamaan takaisin, olikin luottoraja pian taas käytetty kokonaan.

En ollut koskaan ennen hakenut lainaa netistä, joten en oikein tiennyt miten toimia. Ystäväni oli lukenut lainojen yhdistämisestä ja sanoi että lainojen yhdistäminen kuulosti parhaalta ratkaisulta ongelmaani.

Luottokortin ja osamaksujen yhdistäminen

Luottokortilta kertyi kuukausittain maksettavaa, sekä sen lisäksi olin tehnyt 3 hieman kalliimpaa ostosta osamaksulla. Olin kyllästynyt näiden luottojen lyhentämiseen ja halusin jotenkin selkeyttää omaa talouden hallintaani.

Lähdin etsimään tietoja lainojen yhdistämisestä. Päädyinkin lopulta sivustolle lainojenyhdistäminen.com, joka oli lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu.

Sain heidän sivuston kautta heti hyvää tietoa, jolla saisin luultavasti ratkaistua oman ongelmani.

Laskin heidän ohjeiden mukaan kaikkien lainojen summat yhteen, jotka halusin yhdistää. Laskin tähän luottokortilla jäljellä olevan velan, sekä 3 aiempaa osamaksua, joista kaikista oli vielä melko suuri osa maksamatta.

Tein sen jälkeen lainahakemuksen heidän sivuston kautta. Ei mennyt aikaakaan kun aloin saamaan lainatarjouksia. Vertailin tarjouksia kaikessa rauhassa, koska mikään kiirehän minulle ei sinänsä ollut tämän asian kanssa.

Tarjouksien välillä oli eroja niin koroissa, kuin kuukausierissäkin, sekä muissa ehdoissa, joten oli ihan viisasta olla ottamatta heti ensimmäistä tarjousta vastaan.

Lopulta löysin itselleni edullisen tarjouksen. Saisin uudella yhdistelylainalla maksettua luottokortin, sekä osamaksut kokonaan pois. Kuukausieräkin tulisi olemaan pienempi, kuin aiempien maksujen kuukausierät yhteensä.

Hyväksyin lainatarjouksen, jonka jälkeen sain rahat tililleni jo seuraavana päivänä. Maksoin heti luottokortin velan kokonaan takaisin, jonka jälkeen vielä irtisanoin sen sopimuksen ja heitin kortin roskiin. Myös osamaksut kuittasin heti kokonaan.

Nyt minulla on vain yksi laina hoidettavana, jonka hoitaminen on huomattavasti helpompaa kuin monien maksujen hoitaminen yhtäaikaa.

Tämän jälkeen varmasti mietin kahteen kertaan, ennenkuin lähden ostamaan mitään osamaksulla tai luottokortilla.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo