Tuttu pankki!

Resurs Bank

Lainojen yhdistäminen Resurs Bank: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Resurs Bank esittelyssä

Resurs Bank on osa Pohjoismaissa toimivaa Resurs-konsernia, joka on alkujaan perustettu jo vuonna 1977. Pankkitoimiluvan he saivat vuonna 2001 ja nykyään he tarjoavat vakuudetonta lainaa 50000 euroa.

Resurs Bank on yksi niistä lainapalveluista, jotka voit kilpailuttaa palvelumme kautta. Voit hakea uutta lainaa tai vaikkapa kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen ja katsoa, saisitko edullisemman koron aiemman tilalle.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu, jolloin haetaan yksi suurempi laina ja sillä maksetaan aiemmat pienemmät lainat kokonaisuudessaan pois.

 

Resurs Bank laina lyhyesti:

 • Pankkilaina netistä 1000 – 50.000 euroa
 • Maksuaikaa saat 1 – 12 vuotta
 • Lainapalvelun ikäraja on 23 vuotta
 • Yhdistä lainat edullisella pankkilainalla
 • Saat lainan täysin ilman vakuuksia tai takaajia
 • Palvelussamme kilpailut Resurs Bankin ja 30 muuta lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Lainatarjousten pyytäminen on täysin riskitöntä. Se ei maksa mitään, eikä sido hakijaa mihinkään.
 • Saat aina henkilökohtaisesti lasketun lainatarjouksen
 • Esimerkkilaskelma: Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 8 vuoden maksuvaihtoehdolla on 13,48 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 11,90 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,34 % (1.7.2019), lainan avausmaksu 95 € ja tilihoitomaksu 5 € kuukaudessa. Kuukausierä 10 000 € luotolle on 167,46 €/kk, yhteensä 96 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 16 074,76 €. 

 

Kuka voi saada Resurs Bank pankkilainaa?

Resurs Bank tekee aina lopullisen lainapäätöksen jokaisen hakijan kohdalla, heidän antamien tietojen perusteella. Tarkista siis aina että hakemuksesi tiedot ovat oikein.

Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa helposti hakemuksen hylkäämiseen.

Hakijan tulee kuitenkin täyttää ensin seuraavat ehdot, jotta Resurs Bank ottaa hakemuksen käsittelyyn:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Suomen kansalainen
 • Riittävä takaisinmaksukyky
 • Säännölliset tulot (Yli 800 € bruttotulot alle 3 100 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 100 € lainoissa)

Saat parhaan mahdollisuuden lainan saamiseksi, kun haet lainan LainojenYhdistäminen.com palvelun kautta. Tavoitat noin 30 lainantarjoajaa, joten vaikka et juuri Resurs Bankista saisi lainaa, on suuri todennäköisyys että jokin muu lainapalvelu voi antaa sinulle tarjouksen.

Voit vapaasti valita saamistasi tarjouksista minkä haluat, mutta sinulle on myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainan tarkka takaisinmaksusuunnitelma kannattaa tarkistaa aina saamistasi lainatarjouksista. Lainantarjoajien tarjoamat maksusuunnitelmat voivat poiketa toisistaan ja siksi onkin tärkeää tutustua niihin kaikessa rauhassa, ennen kuin hyväksyt tarjousta.

Muista aina myös varmistaa ja laskea oma maksukykysi, jotta pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan. Mikäli sinulle tulee ongelmia takaisinmaksussa, ota heti yhteys lainan myöntäneen yrityksen asiakaspalveluun, jotta voit sopia heidän kanssa jatkosta.

Laskuja ei kannata koskaan jättää vain maksamatta, koska tällöin sinulle kertyy turhia korkoja ja kuluja maksettavaksi.

 

Miksi Resurs Bank kannattaa kilpailuttaa LainojenYhdistäminen.com palvelun kautta?

Kun käytät meidän maksutonta palveluamme Resurs Bankin kilpailuttamiseen, saat meiltä lainatarjoukset myös monelta muulta pankilta.

Tämä tekee lainatarjousten vertailusta helppoa, sillä voit vertailla Resurs Bankin lainatarjousta nopeasti muiden pankkien lainatarjouksiin.

 

Resurs Bank yhteystiedot:

Resurs Bank AB
PL 3900
00002 Helsinki

Y-tunnus: 2110471-4

Sähköposti: Asiakaspalvelu@resurs.fi

Lainojen yhdistäminen.com
Logo