Lainojen yhdistäminen POP Pankki

Lainojen yhdistäminen POP Pankki: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

POP Pankki esittelyssä

Nyt voit hakea luotettavaa pankkilainaa suomalaisesti pankista 2000 – 20.000 euroa.

POP Pankin tarjoaman vakuudettoman lainan myöntää Bonum Pankki Oyj, joka on osa arvostettua POP Pankki-ryhmää.

Pankkilainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi ja läpinäkyväksi. Näet aina kaikki lainaan liittyvät kulut kokonaisuudessaan, ennen kuin hyväksyt lainasopimuksen.

Lainaa voit hakea mihin tahansa tarpeeseen, oli suunnitelmissasi sitten lainojen yhdistäminen, keittiöremontti, auton hankkiminen, lomailu tai mitä tahansa muuta.

Mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä lainoja, voisi näiden pikavippien yhdistäminen tuoda merkittävää säästöä. Yhdistämällä lainasi saat säästöä kuukausittain lainan koroissa ja kuluissa, sekä helpotusta taloutesi hallintaan.

 

POP Pankki tiedot lyhyesti:

 • Hae pankkilainaa 2000 – 20.000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle saat 1 – 10 vuotta
 • Ikäraja vain 18 vuotta
 • Lainan myöntää luotettava suomalainen pankki
 • Saat lainan täysin ilman vakuuksia ja takaajia
 • Pankkilaina sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen
 • Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu
 • Voit käyttää hakemasi lainan mihin itse haluat
 • Esimerkkilaskelma 2000 euron suuruiselle lainalle: Lainasumma: 2000 €, Laina-aika: 2 vuotta, Kuukausierä: 98 €/kk, Korkomarginaali: 9.9 %, Todellinen vuosikorko, jossa huomioitu kulut: 16.7 %, Maksettavaa yhteensä: 2326,62 €.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – POP Pankki

Kuka voi hakea POP Pankki lainaa?

Pop Pankista on mahdollista saada lainaa, jos vähintään seuraavat asiat ovat kunnossa:

 • Ikää vähintään 18 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot ja riittävä takaisinmaksukyky

Lopullinen lainapäätös tehdään aina hakijan antamien tietojen perusteella, jossa esimerkiksi varmistetaan että hakijan maksukyky riittää haettuun lainasummaan.

Parhaan mahdollisuuden lainan saantiin saat, kun teet hakemuksen palvelussamme. Kilpailutamme jopa 30 pankkia ja luotonantajaa, joten sinulla on moninkertainen mahdollisuus lainan saantiin verrattuna siihen, että hakisit lainaa vain yhdeltä luotonantajalta.

 

Lainan takaisinmaksu

Kun saat lainatarjoukset, kannattaa niihin tutustua huolellisesti. Tarkan takaisinmaksusuunnitelman näet aina luotonantajan antamasta lainatarjouksesta. Siitä näet myös muut tärkeät ehdot ja tiedot lainaan liittyen.

Vertaile tarjouksia kaikessa rauhassa ja hyväksy haluamasi tarjous vasta, kun olet varmistanut että sinulla on varaa maksaa laina takaisin ajallaan.

 

Lainojen yhdistäminen pankkilainalla

Pankkilaina sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen. Useat pienemmät lainat, osamaksut ja luottokorttimaksut kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi.

Usein pienissä lainoissa on huomattavasti korkeammat korot ja kun lainoja on useita, kertyy niistä päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Näistä voi nopeasti kertyä suurikin summa kuukaudessa.

Kilpailuta pankkilaina palvelussamme ja saat varmasti edullisen koron lainallesi. Maksa uudella lainalla kaikki aiemmat lainat pois. Saat säästöä heti ja taloudenhallinta helpottuu huomattavasti, kun sinun tulee huolehtia enää vain yhdestä lainasta.

Voit kilpailuttaa lainan kauttamme täysin riskittömästi, sillä tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Joten jos et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki ilman mitään lisäkustannuksia.

 

Laina mihin tahansa tarpeeseen

POP Pankin lainan voi hakea mihin tahansa tarpeeseen. On sinulla sitten pitkäaikaisia unelmia tai äkillisiä ja yllättäviä menoja, löytyy siihen ratkaisu POP Pankin lainan avulla.

Edullisella lainalle rahoittaa vaikkapa keittiöremontin, uuden auton, lomamatkan tai saa muuten vain apua päivittäisiin menoihin.

Kauttamme kilpailutat POP Pankin ja 30 muuta luotonantajaa muutamissa minuuteissa. Kun saat lainan tilillesi, voit käyttää sen juuri kuten itse haluat.

 

Aloita lainojen yhdistäminen meidän avullamme

Kun huomaat että sinulle on kertynyt useita päällekkäisiä lainoja tai muita osamaksuja ja haluaisit yhdistää ne yhdeksi järkevämmäksi yhdistelylainaksi, me olemme valmiit auttamaan sinua.

Voit aloittaa lainojen yhdistämisen täyttämällä etusivulla olevan lainahakemuksen. Saatuamme hakemuksesi me kilpailutamme sen POP Pankilla ja noin 30 muulla pankilla ja luotonantajalla. Saat ensimmäiset lainatarjoukset nähtäväksesi vain muutamassa minuutissa. Olemme apunasi myös saamiesi lainatarjousten vertailussa. Jos sinulle tulee jotain kysyttävää, tai tarvitset muuten apuamme, voit ottaa yhteyttä maksuttomaan asiakaspalveluumme.

 

POP Pankki yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj

Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo

Y-tunnus: 2192977-5

Sähköposti: poppikalaina@poppankki.fi

Puhelin: +358 (0) 10 667 3100