Lainojen yhdistäminen Ostosraha

Lainojen yhdistäminen Ostosraha: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Ostosraha esittelyssä

Ostosraha on OPR-Finance Oy:n lainapalvelu, joka on täysin kotimainen ja toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien. He tarjoavat monipuolisia rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekkin.

Ostosraha myöntää vakuudetonta kulutusluottoa ja sitä voi hakea 400 eurosta 3000 euroon asti. Maksuaikaa lainalle voi valita 1-3 vuotta.

Heidän kulutusluotto on selkeä lainaratkaisu, joka sopii moneen erilaiseen lainantarpeeseen. Kilpailuta Ostosraha palvelussamme täysin ilmaiseksi.

Jos sinulla on useampia pieniä lainoja, onnistuu lainojen yhdistäminen myös Ostosrahan kulutusluotolla helposti.

Ostosraha tiedot lyhyesti:

 • Kulutusluottoa 400 – 3000 euroa
 • Kotimainen, vuodesta 2005 saakka toiminut lainapalvelu
 • Ikäraja lainoille on 21 vuotta
 • Maksuaikaa luotolle saa 1 – 3 vuotta
 • Täytä hakemus – Saat lainapäätöksen lähes välittömästi
 • Kilpailuttamalla Ostosrahan palvelussamme, tavoitat samalla noin 30 muutakin lainantarjoajaa
 • Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen
 • Lainaesimerkki: 2000 € lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 €, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 € (sis. lainanhoitopalkkion 6 €/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Ostosraha

 

Kuka voi saada lainaa Ostosrahasta?

Ostosrahalla on lainaa hakevalle vähimmäisvaatimukset, jotka tulee vähintään täyttää. Lopullisen lainapäätöksen he tekevät kuitenkin hakijan antamien tietojen perusteella.

Lainaa hakevalla tulee olla:

 • Ikää vähintään 21 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalaisuus
 • Ei liikaa aiempaa velkaa
 • Riittävän hyvä takaisinmaksukyky

Laina kannattaa aina kilpailuttaa useammalla lainantarjoajalla. Palvelussamme se onnistuu yhdellä hakemuksella.

Mitä useamman lainapalvelun tavoitat, sitä parempi mahdollisuus sinulla on saada lainaa. Mikäli et esimerkiksi juuri Ostosrahasta saisi lainaa, on suuri mahdollisuus että jokin toinen lainapalvelu pystyy antamaan sinulle lainatarjouksen.

 

Vakuudeton laina nopeasti

Ostosraha on tunnettu nopeasta palvelustaan. Koska lainalle ei vaadita vakuuksia tai takaajia, on lainahakemusten käsittely todella nopeaa.

Vakuudeton laina sopii niin äkilliseen lainantarpeeseen, kuin suunniteltuihinkin menoihin. Tavoitat kauttamme noin 30 erilaista lainantarjoajaa. Palvelumme on täysin ilmainen, eikä hakemusten tekeminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

Lainaa on mahdollista hakea aina 60.000 euroon saakka, joten oli rahoitustarpeesi millainen tahansa, löytyy siihen ratkaisu palvelumme kautta.

 

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulle kertynyt useampi lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja, joita lyhennät kuukausittain? Tiesitkö, että niistä kaikista kertyy yllättävänkin suuria päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Mikäli haluat säästää selvää rahaa, suosittelemme lainojen yhdistämistä. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että kilpailutat itsellesi yhden edullisen lainan, jolla maksat kaikki aikaisemmat lainat ja maksut pois.

Tällöin sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi ja pääset välittömästi eroon päällekkäisistä koroista, kuluista ja kuukausieristä.

Säästön lisäksi tämä helpottaa huomattavasti talouden hallintaasi, koska sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.

Ostosraha yhteystiedot

OPR-Finance Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki
Y-tunnus 1993902-6

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi