Tuttu pankki!

Nordea

Lainojen yhdistäminen -Kilpailuta halvin yhdistelylaina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Nordea esittelyssä

Nordea on yksi Euroopan suurimmista pankeista ja Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni. He tarjoavat asiakkailleen kattavia pankkipalveluita.

Nyt sinun on mahdollista kilpailuttaa Nordean pankkilaina kätevästi netissä, sillä myös Nordea on saanut palvelunsa verkkoon.

Nordean lainatuote on vakuudeton joustoluotto, jonka suuruus voi olla 2000 eurosta jopa 50.000 euroon saakka. Ikäraja lainalle on 18 vuotta.

Lue lisää joustoluotoista Leijonalaina.fi palvelun joustoluotto -artikkelista.

 

Nordea tiedot lyhyesti:

 • Joustavaa pankkilainaa 2000 – 50.000 euroa
 • Nordea on yksi Euroopan suurimmista pankeista
 • Ikäraja on 18 vuotta
 • Maksuajaksi voit valita 1 – 5,5 vuotta
 • Mahdollisuus pitää lyhennysvapaata kahdesti vuodessa
 • Joustoluotolla yhdistät lainat helposti
 • Voit myös hakea uutta lainaa ja käyttää sen mihin itse haluat
 • Esimerkkilaskelma: Nimelliskoron ollessa 7,69 % ja laina-ajan ollessa 72 kk on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 13,5 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 7 167 euroa ja maksuerien lukumäärä 72. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena. 

Yhdistä lainat

Kenelle Nordea myöntää joustoluottoa?

Nordea voi myöntää lainaa hakijalle, joka täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Säännölliset tulot ja riittävä takaisinmaksukyky
 • Omistaa henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Nordea tekee lopullisen lainapäätöksen aina hakijan antamien tietojen perusteella. Lainahakemuksen tekeminen ei koskaan maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa.

Voit siis huoletta kokeilla katsoa, millaisen lainatarjouksen juuri sinä saisit.

 

Pankkilaina sopii moneen tarpeeseen

Nordean joustoluottoa voi hakea 2000 eurosta 50.000 euroon saakka, joten sillä on mahdollisuus rahoittaa monenlaisia eri hankintoja.

Lainaa haetaan usein esimerkiksi seuraaviin asioihin:

 • Kodin remontit. Kun kotia aloitetaan remontoimaan, voi kustannukset nousta nopeasti yllättävänkin suuriksi. Varsinkin jos suunnitteilla on muutakin kuin pientä pintaremonttia
 • Auton hankinta. Monelle ihmiselle auto on välttämätön apuväline töissä ja muilla asioilla kulkemiseen. Auto rahoitetaan usein lainarahalla, jolloin on mahdollista hankkia juuri sellainen auto, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiin.
 • Lomamatkat. Pieni irtiotto arjesta auttaa jaksamaan. Kuitenkin lomamatkan järjestäminen voi tulla yllättävän kalliiksi, varsinkin jos kyse on ulkomaan matkasta. Kun lomamatkalle hakee hieman lisärahoitusta, ei tarvitse tyytyä välttämättä halvimpaan vaihtoehtoon, vaan pääset matkalle juuri sinne minne itse haluat.
 • Arjen rahoituksiin. Arjessa voi tulla monesti yllättäviä menoja joihin ei ole osattu varautua. Näihin on myös mahdollista hakea joustavaa rahoitusta ja saat arjen taas sujumaan normaaliin tapaan.
 • Lainojen yhdistäminen. Joskus kenelle tahansa voi päästä kertymään pieniä lainoja ja muita osamaksuja, joista kasvaakin joka kuukausi suurikin summa maksettavaksi. Tällöin siihen on mahdollista hakea helpotusta suuremmalla pankkilainalla, jolla maksaa aikaisemmat lainat pois.

 

Ota nämä huomioon lainaa hakiessasi

Lainaa hakiessa kannattaa vertailla lainojen kuluja ja korkoja todella huolellisesti. Pankit ja muut lainapalvelut ilmoittavat lainatarjouksissaan aina lainan nimelliskoron ja lainan todellisen vuosikoron. Näistä jälkimmäinen, eli lainan todellinen vuosikorko kertoo sen, kuinka kalliista lainasta on kyse. Lainan nimelliskorko voi olla väliltä 0 – 20 % ja lainan muut kulut voivat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Kun lasketaan yhteen lainan nimelliskorko ja muut kulut, saadaan selville lainan todellinen vuosikorko.

Tarkista myös lainan maksuajan sopivuus. Monesti lainaan valitaan liian lyhyt maksuaika, joka voi myöhemmin aiheuttaa ongelmia lainan takaisin maksussa. Tämän vuoksi onkin järkevämpää ottaa lainaan mielummin liian pitkä, kuin liian lyhyt maksuaika. Näin kuukausittain maksettava kuukausierä pysyisi riittävän pienenä ja rahaa jäisi vielä muihinkin yllättäviin menoihin.

Vertaa lainan kulujen ja maksuaikojen lisäksi myös lainan muita ehtoja. Kannattaa selvittää esimerkiksi se, voiko lainassa pitää lyhennysvapaita tai kokonaan maksuvapaita kuukausia. Muista että mitä joustavammat lainaehdot lainassa on, sitä paremmin se joustaa myös arjen haasteiden keskellä.

Aloita yhdistelylainan kilpailuttaminen meidän palvelussamme, me kilpailutamme lainahakemuksesi puolestasi tuossa tuokiossa.

 

Nordea yhteystiedot

Nordea Rahoitus Suomi Oy

Satamaradankatu 5

00020 Nordea, Helsinki

Suomi – Finland

Y-tunnus: 2858394-9

Kotisivut: Nordea.com/fi/

Lainojen yhdistäminen.com
Logo