Tuttu pankki!

Nordax Bank

Lainojen yhdistäminen Nordax Bank: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Nordax BankNordax Bank esittelyssä

Nordax Bank myöntää vakuudetonta lainaa 60000 euroon saakka. Maksuaikaa lainalle he myöntävät 1 – 15 vuotta.

Nordax Bank on pankki, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. He toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Heidän lainaa voi hakea aina 60.000 euroon saakka, joten se sopii moneen erilaiseen rahoitustarpeeseen. Sillä voi rahoittaa esim. kodin remontit, auton hankinta tai vaikkapa lomamatkat. Sillä hoituu myös lainojen yhdistäminen kätevästi.

Kilpailuta heidät yhdessä 30 muun lainantarjoajan kanssa palvelussamme ja saat parhaan mahdollisuuden lainan saannille. Saat lainatarjoukset Nordax Bankin lisäksi monelta muulta pankilta, joten lainatarjousten vertailu on todella helppoa.

Hae lainaa tästä

Nordax Bank tiedot lyhyesti:

 • Vakuudeton pankkilaina 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuajaksi voit valita 1 – 15 vuotta
 • Palvelun ikäraja 23 vuotta
 • Kilpailuta edullinen yhdistelylaina tai hae lainaa muuhun tarkoitukseen
 • Lainan myöntää pohjoismainen pankki
 • Mahdollisuus ottaa lainaturvavakuutus
 • Sinulle lasketaan aina henkilökohtainen lainatarjous
 • Täytä ilmainen hakemus, lainapäätöksen saat nopeasti
 • Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 18,74 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on viisi vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 € ja esimerkkikorko 15,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15 000 €, eli 250 €/kk.

 

Kuka voi saada lainan Nordax Bankista?

Kun täytät vähintään seuraavat alla olevat ehdot, ottaa Nordax Bank hakemuksesi käsittelyyn. Tämän jälkeen he tekevät lopullisen lainapäätöksen antamiesi tietojen perusteella.

 • Hakijan oltava vähintään 23-vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalainen
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot (Vähintään 16.000 euroa/vuosi)
 • Riittävä maksukyky
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Suomalainen pankkitili

Jos haluat löytää lainan mahdollisimman edullisella korolla, kannattaa se aina kilpailuttaa mahdollisimman monella lainantarjoajalla.

Palvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 pankkia ja lainantarjoajaa, joten saat kattavasti lainatarjouksia, joita pääset kaikessa rauhassa vertailemaan.

Voit pyytää tarjoukset ja vasta sitten päättää, otatko lainan vai et. Saat itse valita haluamasi tarjouksen.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Voit saada lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Koska maksusuunnitelmat voivat muuttua, tulee sen tiedot tarkistaa aina henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Tutustu aina tarjousten tietoihin ja ehtoihin kaikessa rauhassa, ennen kuin allekirjoitat mitään tarjouksista. Laske myös aina oma maksukykysi, jotta pystyt maksamaan lainan ajoissa takaisin.

Laskuja ei koskaan kannata jättää vain maksamatta, mikäli sinulle tulee ongelmia maksaa kuukausierät ajallaan. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun ja sopia jatkosta heidän kanssaan.

Yleensä lainan takaisinmaksusta saadaan sovittua ja näin ollen asiakas välttyy turhilta kuluilta, joita tulee jos laskut jättää maksamatta.

Hae lainaa tästä

Nordax Bankin palvelut

Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen lainojen lisäksi myös säästötiliä. Säästötilin korko on 0,40 % ja siitä voi tehdä 12 nostoa vuodessa ilman kuluja.

Nostojen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä 12 maksuttoman noston jälkeen niistä veloitetaan yksi prosentti noston määrästä – tai vähintään 25 euroa.

Suosittelemmekin käyttämään Nordax Bankin säästötiliä juuri säästämiseen, niin välttyy nostokuluilta.

Nordax Bank kuuluu Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen ja valtion talletussuojan piiriin. Tämä tarkoittaa sitä että talletuksesi ovat suojattuja aina 100 000 euroon saakka.

 

Nordax Bank yhteystiedot:

Nordax Bank AB (publ)

Box 23124

104 35 Tukholma

Sweden

Sähköposti: info@nordax.fi

Puhelin: 030 – 603 6060. Ma-Pe 09:00-17:00

Tutustu tarkemmin Nordax Groupin verkkosivuihin osoitteessa: nordaxgroup.com.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo