Lainojen yhdistäminen netissä

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com palvelun ylläpito

Kenelle tahansa voi käydä se tilanne, että oma lainatilanne karkaa käsistä. Muutamalla huonolla päätöksellä voi pian huomata, että lainoja on kertynyt niin paljon ettei niitä ole varaa maksaa takaisin.

Tilanne on voinut päästä siihen pisteeseen, että huomaat laskujen erääntyvän, etkä saa kaikkia kuukausieriä maksettavaksi. Kuluja ja korkoja kertyy paljon, kun aiempia lainoja on kertynyt useampia.

Tässä tilanteessa yksi vaihtoehto voisi olla lainojen yhdistäminen. Yhdistämällä aiemmat lainasi yhdeksi, voit säästää suuriakin summia ja helpottaa omaa rahatilannetta.

Lainojen yhdistämistä ei kannata viivytellä, vaan tehdä heti, kun lainoja on kertynyt useampia.

Mistä sitten hakea uusi laina, jotta saat aiemmat yhdistettyä yhdeksi? Normaalin pankkilainan hakeminen voi olla todella hankalaa ja uuvuttavaakin, muutenkin stressaavassa tilanteessa.

Monikaan ei halua tai kehtaa mennä pankkiin kertomaan, että nyt on tullut hieman otettua lainaa miten sattuu. Pankissahan sinun tulee aina kertoa tarkasti, mihin tarkoitukseen haluat lainasi käyttää. Sinun tulee kertoa tarkasti kaikki aiemmat lainasi, sekä mahdollisesti etsiä niistä kaikki mahdolliset liput ja laput ja viedä ne pankkiin.

Pankkilainoihin vaaditaan lähes aina takaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää pankin lisäksi kertoa myös takaajalle tarkasti oma tilanteesi. Tästä syystä ei välttämättä haluakkaan pyytää takaajaksi ketä tahansa, koska ei halua kertoa heille omaa tilannetta.

Näistä yllä mainituista syistä johtuen, ovat netissä toimivat lainojen yhdistämiseen liittyvät palvelut nostaneet suosiotaan. Esimerkiksi LainojenYhdistäminen.com palvelun kautta haettuihin lainoihin ei koskaan tarvitse takaajia, eikä vakuuksia.

Kun teet netin kautta lainojen yhdistämisen, ei sinun tarvitse kertoa virkailijoille kasvotusten omaa tilannetta, tai etsiä takaajaa uudelle lainallesi. Kaikki tapahtuu helposti omalta kotisohvalta käsin.

Kun teet lainahakemuksen netissä, saat useampia lainatarjouksia, joista pystyt valitsemaan itsellesi sopivimman. Uudella lainalle voit maksaa heti aiemmat lainasi pois, jolloin sinulle jää vain tämä uusi laina hoidettavaksi.

Normaaliin pankkilainaan verrattuna voit saada uuden lainan netin kautta myös huomattavasti nopeammin. Tämä johtuu siitä, ettei sinun tarvitse varata aikaa virkailijalle tai etsiä takaajia lainallesi. Voit tehdä lainahakemuksen netissä juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä.

Lainatarjousten pyytäminen netin kautta on myös täysin riskitöntä. Saat aina lukea rauhassa kaikki tarjoukset läpi ja vasta sen jälkeen päättää, otatko uuden lainan vai et. Lainatarjousten pyytäminen on aina myös täysin ilmaista, joten sinulle ei kerry mitään kulujakaan.

Lainapalveluiden määrän ja kilpailun lisääntyminen on johtanut siihen, että on hyvinkin mahdollista saada netin kautta jopa pankkeja parempia lainatarjouksia. Joten voit itse miettiä, kumman kautta sinä haluat lainasi hakea?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

*