Lainojen yhdistäminen MyLender

Lainojen yhdistäminen MyLender: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

MyLender esittelyssä

MyLender on kotimainen rahoitusyhtiö, joiden lainatuote on vakuudeton kertaluotto. Sitä myönnetään 500 eurosta 30.000 euroon saakka. Maksuaika lainalle on valittavissa 1 vuodesta 12 vuoteen asti.

Koska he myöntävät niin pientä, kuin suurtakin lainaa, sopii se moneen eri tarkoitukseen. Sillä voi rahoittaa erilaisia hankintoja, voit kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai hakea yhdistelylainaa pienempien lainojen yhdistämistä varten.

Olipa rahoitustarpeesi sitten mikä tahansa, löytyy siihen varmasti oikea lainantarjoaja ja lainasumma palvelumme kautta. Palvelumme on täysin ilmainen ja riskitön.

Täytä yksi hakemus sivuillamme, jonka jälkeen kilpailutamme MyLenderin ja 30 muuta pankkia ja lainantarjoaa puolestasi. Saat nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville, joita voit vertailla kaikessa rauhassa. Voit vapaasti valita saamistasi tarjouksista juuri sen, joka omaan tarpeeseesi sopii parhaiten.

MyLender tärkeimmät tiedot:

 • Vakuudeton kertaluotto 500 – 30.000 euroa
 • Maksuaikaa jopa 12 vuotta
 • Lainan ikäraja on 26 vuotta
 • Hae yhdistelylainaa ja säästä lainojen koroissa ja kuluissa
 • Voit myös hakea täysin uutta lainaa tai vaikka kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen
 • MyLender laskee sinulle aina henkilökohtaisen lainatarjouksen
 • Suomalainen ja luotettava rahoitusyhtiö
 • Hae lainaa mihin tahansa tarkoitukseen
 • Lainaesimerkki: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta.
 • Katso myös: LeijonaLaina.fi – MyLender

 

MyLender palvelun hakuehdot

MyLender vaatii lainaa hakevalta vähintään seuraavat asiat:

 • Ikää oltava vähintään 26 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalaisuus
 • Riittävä takaisinmaksukyky
 • Säännölliset tulot, vähintään 1000€/kk

Näiden jälkeen MyLender tekee aina lopullisen lainapäätöksen jokaisen hakijan kohdalla heidän antamien tietojen perusteella.

Parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada lainaa, kannattaa lainahakemus tehdä palvelussamme. Hakemuksesi välitetään MyLenderin lisäksi noin 30 muulle lainantarjoajalla. Saat siis hyvän mahdollisuuden saada useita lainatarjouksia, joka taas auttaa sinua löytämään lainan mahdollisimman alhaisella korolla.

 

Kilpailuta yhdistelylaina

Lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto silloin, kun sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja tai muita laskuja joita maksat kuukausittain. Kaikki nämä erilaiset laskut yleensä kasvattavat korkoa ja kuluja kuukausittain, josta kertyy helposti yllättävän suuri summa.

Näitä korkoja ja kuluja on mahdollista pienentää sopivalla yhdistelylainalla. Tämä siis tarkoittaa että lasket kaikki lainat ja laskut yhteen, jonka jälkeen kilpailutat sen suuruisen lainan palvelussamme.

Kun olet hakenut lainan, vertaillut lainatarjoukset ja valinnut niistä edullisimman, voit maksaa kaikki aikaisemmat lainat ja laskut pois.

Tällöin sinulle jää vain yksi laina ja yhdet korot ja kulut joista huolehtia. Yhdistämällä lainat voi saada yllättävänkin suuria säästöjä joka kuukausi.

MyLender yhteystiedot

MyLender
PL 149,
00131 Helsinki

Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi
Puhelin: 010 323 7200