Lainojen yhdistäminen Lainaamo

Lainojen yhdistäminen Lainaamo: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lainaamo esittelyssä

Lainaamo on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen eri tarkoituksiin tulevia vakuudettomia kulutusluottoja. Lainanhakija voi hakea lainaa 500 – 20.000 euroa jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainan korko on aina henkilökohtainen väliltä 5 % – 18 %.

Pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset, näet voitko saada edullista lainaa Lainaamosta sekä 30 muulta lainapalvelulta.

Myönnetyn lainan hakija saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa, kuten vanhojen lainojen yhdistämiseen, uudemman auton hankintaan tai esimerkiksi suurempaan ostokseen.

 

Lainaamo tiedot lyhyesti:

 • Kulutusluottoa 500 – 20.000 euroa.
 • Laina-aika 2 – 10 vuotta.
 • Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takausta.
 • Kiinteä lainakorko koko laina-ajan.
 • Kaikki kulut selkeästi esillä alustavassa lainatarjouksessa.
 • Yksilölliset lainatarjoukset.
 • Täytä yksi hakemus ja saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.
 • Esimerkkilaina: Lainaa 2000 euroa, laina-aika 36 kuukautta, maksuerä 68,93 €/ kuukausi, välityspalkkio 100 €, tilinhoitopalkkio 9 €/kk. Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 % -20 %. Lainan muut kulut ovat 0 – 150 euroa vuodessa.
 • Katso myös: Käyttölainat.fi – Lainaamo

 

Kuka voi saada lainaa Lainaamosta?

Hakijan tulee täyttää vähintään seuraavat kriteerit, jotta Lainaamo voi myöntää hänelle lainaa

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset tulot

Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakijan lainahakemus kilpailutetaan yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Lainan kilpailuttaminen antaa hakijalle parhaat mahdollisuudet löytää lainamarkkinoiden edullisin laina jopa saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainan kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään. LainojenYhdistäminen.com saa oman palkkionsa yhteistyöpankeilta, ei koskaan lainanhakijalta.

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Ellei lainasopimuksessa toisin mainita laina maksetaan takaisin lainasopimuksen yhteydessä näkyvän takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Lainaamo lainaan lainansaaja saa maksuaikaa 2 – 10 vuotta ja tämä laina-aika riippuu haetusta lainasummasta. Mitä suuremman lainan asiakas ottaa, sen pidempi on myös maksuaika.

Suosittelemme ottamaan lainaa oman taloudellisen maksukyvyn puitteissa. Laina tulee maksaa takaisin aina kokonaisuudessaan ja jos lainan kuukausierä on liian korkea, voi lainan takaisinmaksun kanssa tulla ongelmia. Ongelmatilanteissa hakijaa pyydetään ottamaan yhteyttä lainanmyöntäjään.

Kilpailuta alla olevasta linkistä Lainaamon laina sekä 30 muuta lainantarjoajaa. Vain lainahakemuksen täyttämällä voit saada selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Lainatarjouksiin hakija saa tutustua rauhassa ilman mitään sitoutumista. Jos joku tarjouksista on mieleinen hakija saa hyväksyä tarjoukset, ellei mikään miellytä hän voi hylätä kaikki.

Lainaamo yhteystiedot

Lainaamo | Suomi – Finland

Pursimiehenkatu 4 A

00150 Helsinki

Sähköposti: lainahakemus@lainaamo.fi