Tuttu pankki!

Komplett Bank

Lainojen yhdistäminen Komplett Bank: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Komplett BankKomplett Bank esittelyssä

Komplett Bank on Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2017.

He myöntävät joustavaa lainaa 50000 euroon saakka. Heidän lainatuote on verrattavissa luottokorttiin sillä lainatuote on joustoluotto, josta voit nostaa aina tarvittaessasi haluamasi summan tilille.

Komplett Bankin lainassa maksat vain siitä, minkä nostat tilille. Sen voi hakea myös kaiken varalle, sillä mikäli et nosta lainaa tilille, et maksa myöskään mitään kuluja.

Kilpailuta Komplett Bank ja 30 muuta lainantarjoajaa meidän maksuttomassa palvelussa. Riittää kun täytät yhden hakemuksen, me hoidamme loput.

Aloita lainojen yhdistäminen pyytämällä lainatarjoukset meiltä.

Kauttamme saat lainatarjoukset Komplett Bank pankin lisäksi myös monelta muulta pankilta, joten voit vertailla saamiasi lainatarjouksia varsin helposti.

Hae lainaa tästä

Komplett Bank tiedot lyhyesti:

 • Voit hakea joustoluottoa 1000 – 50.000 euroa
 • Päätä maksuaikasi itse
 • Luoton ikäraja 23 vuotta
 • Kuukausittain veloitetaan vain korot ja kulut
 • Kun maksat lainaa takaisin, on se pian taas käytettävissä
 • Komplett Bank on yksi tämän hetken suosituimmista lainantarjoajista
 • Saat joustoluoton ilman vakuuksia tai takaajia
 • Maksat vain siitä, minkä nostat tilillesi. Tee nostoja aina tarpeesi mukaan
 • Lainaesimerkki: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 15,33 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 14 070 €, maksuerä 235 €/kk.  

 

Kenelle Komplett Bank myöntää lainaa?

Lainaa hakevalla tulee olla:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Riittävä takaisinmaksukyky
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Suomen kansalaisuus

Komplett Bank tekee aina lopullisen lainapäätöksen jokaisen hakijan kohdalla hakijan antamien tietojen perusteella. Muista aina tarkistaa hakemuksesi tiedot, koska väärät tai puutteelliset tiedot johtavat helposti hakemuksen hylkäämiseen.

Kun kilpailutat lainasi palvelussamme, tavoitat Komplett Bankin lisäksi jopa 30 muutakin lainantarjoajaa. Näin saat suuremman mahdollisuuden saada lainaa, kuin silloin kun hakisit laina vain yhdestä paikasta.

Palvelumme käyttäminen ei vie sen enempää aikaa, kuin jos tekisit hakemuksen yhteen lainapalveluun, mutta saat jopa 30 kertaa paremman mahdollisuuden saada lainaa.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Komplett Bank ei veloita asiakkailta kuukausittain kuin lainan korot ja kulut. Asiakas saa itse päättää kuinka paljon mikäkin kuukausi haluaa lyhentää lainaansa.

Tarkan maksusuunnitelman kunkin lainantarjoajan kohdalla näet aina saamastasi lainatarjouksesta.

Muista aina tarkistaa kaikki tarjouksessa olevat tiedot ja ehdot ennen tarjouksen hyväksymistä. On myös järkevää laskea aina oma maksukyky ja täten varmistua, että lainan pystyy maksamaan ajallaan takaisin.

Mikäli et jostain syystä pysty maksamaan kuukausieriä ajallaan, ota heti yhteyttä lainan myöntäneen tarjoajan asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelun kanssa pystyt sopimaan lainan takaisinmaksusta ja näin vältyt turhilta kuluilta joita kertyy, jos laskut jättää vain maksamatta.

Jos lainan takaisinmaksussa on jatkuvia ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä Takuusäätiöön ja pyytää heiltä apua maksuvaikeuksiin.

Hae lainaa tästä

Pyydä lainatarjoukset ja valitse niistä sinulle sopivin

Lainojen yhdistämisen ei tarvitse olla monimutkaista ja vaikeaa, nyt sen voi tehdä maksutta ja kotoa poistumatta.

Nykyään lainojen uudelleen järjestely on helppoa, sillä sen voi hoitaa täysin kotoaan käsin.

Me olemme vuosien varrella auttaneet tuhansia suomalaisia yhdistämään lainansa. Nyt sinäkin voit käyttää meidän maksutonta palveluamme ja antaa meidän auttaa myös sinua.

Kun jätät lainahakemuksen meidän palveluumme, me kilpailutamme sen puolestamme ja toimitamme sinulla lukuisia lainatarjouksia vertailtavaksesi. Sinun täytyy vain valita niistä sinulle sopivin vaihtoehto.

 

Komplett Bank yhteystiedot:

Komplett Bank ASA

PL 7640

00002 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Lainojen yhdistäminen.com
Logo