Lainojen yhdistäminen Instabank

Lainojen yhdistäminen Instabank: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Instabank esittelyssä

Instabank on pankki, joka on perustettu Norjassa ja toiminut Suomessa vuodesta 2018. He myöntävät vakuudetonta lainaa 500 – 50.000 euroa. 

Lainan takaisinmaksussa asiakas saa itse päättää, haluaako joustavan vai kiinteän takaisinmaksun. Heidän lainatuote sopii monenlaiseen rahoitukseen, oli tarpeesi sitten pieni tai suuri.

Pankkilaina on erittäin käytännöllinen myös silloin, jos mielessä on lainojen yhdistäminen. On turhaa maksaa monia päällekkäisiä korkoja ja kuluja, kun voit kilpailuttaa useat pankkilainat palvelussamme yhdellä hakemuksella.

Velkojen yhdistäminen on riskitöntä ja voit maksutta pyytää tarjouksia palvelumme kautta. Näet nopeasti kuinka paljon voisit säästää koroissa ja kuluissa joka kuukausi. Mikäli et jostain syystä saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Instabank tiedot lyhyesti:

 • Pankkilainaa netistä 500 – 50.000 euroa
 • Valitse itse joko kiinteä tai joustava maksuaika
 • Lainan ikäraja 23 vuotta
 • Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen
 • Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Instabankin laina sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen
 • Pyydä ilmaiset lainatarjoukset, saat lainapäätöksen lähes välittömästi
 • Kilpailutamme jopa 30 pankkia ja lainantarjoajaa puolestasi maksuttomasti
 • Esim. 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.
 • Katso myös: LeijonaLaina.fi – Instabank

 

Kenelle Instabank voi myöntää lainaa?

Instabank voi myöntää lainaa hakijalle, jolla on:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Riittävä maksukyky
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Suomalainen pankkitili

Kun hakija täyttää yllä olevat vaatimukset, ottaa Instabank hakemuksen käsittelyyn. Tämän jälkeen he tekevät kokonaisarvion hakijan antamien tietojen perusteella ja päättävät tämän arvion perusteella, voivatko he myöntää lainaa.

Kun kilpailutat lainasi palvelumme avulla, tavoitat Instabankin lisäksi noin 30 muutakin lainantarjoajaa. Mahdollisuutesi lainan saamiseen paranee siis huomattavasti ja sinun on helpompi vertailla lainatarjouksia. Vertailemalla lainantarjoajia löydät helpommin mahdollisimman edullisen lainan mihin tahansa tarpeeseen.

 

Lainan takaisinmaksu

Instabank tarjoaa asiakkaille mahdollisuutta valita joustavan tai kiinteän maksuajan. Tarkat tiedot lainan takaisinmaksusta löydät aina saamastasi lainatarjouksesta. Tarjouksesta löydät myös muut tärkeät tiedot ja ehdot lainaan liittyen. 

Muista kuitenkin että lainantarjoajien maksusuunnitelmat voivat vaihdella ja siksi on tärkeää tarkistaa, miten laina maksetaan takaisin ennen kuin hyväksyt mitään tarjouksista.

Jos haluat tulevaisuudessa neuvotella lainan takaisinmaksusta, ota aina yhteyttä lainan myöntäneen lainantarjoajan asiakaspalveluun.

Heidän kanssa voit sopia maksusuunnitelman muuttamisesta ja esimerkiksi maksuvaikeuksien yllättäessä sopiminen on järkevää, koska tällöin vältyt turhilta kustannuksilta mitä tulee, jos laskut jättää maksamatta.

 

Voinko pyytää lainatarjousta sitoutumatta mihinkään?

Kyllä voit. Kun pyydät lainatarjoukset maksuttoman palvelumme kautta, et sitoudu siinä vaiheessa mihinkään.

Me toimitamme sinulle Instabankin ja monen muun pankin lainatarjoukset vertailtavaksesi. Tämän jälkeen saat itse päättää sen, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista.

Jos lainatarjoukset eivät miellytä sinua, voit yksinkertaisesti vain hylätä ne.

 

Instabank yhteystiedot:

Instabank ASA

Drammensveien 175

0277 Oslo

Norja

Sähköposti: asiakaspalvelu@instabank.fi

Puhelin: +358 75 3266 170 (mpm/pvm). Ma-Pe 10:00-16:00