Lainojen yhdistäminen Halino

Lainojen yhdistäminen Halino: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Halino esittelyssä

Halino on pankki, joka myöntää vakuudetonta kulutusluottoa 500 – 8000 euroa. Lainan myöntää TF Bank AB, Suomen sivuliike, joka on perustettu 1987.

Suomessa he ovat aloittaneet toimintansa vuonna 1999. Heillä on siis pitkä kokemus lainamarkkinoista ja erilaisista rahoitustarpeista.

Voit hakea Halino-lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Heidän lainalla onnistuu myös pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Kilpailuta jopa 30 luotonantajaa palvelumme kautta. Se vaatii vain yhden hakemuksen täyttämisen. Se ei maksa mitään, eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Päätä vasta tarjoukset saatuasi, otatko lainaa vai et.

Halino tärkeimmät tiedot:

 • Vakuudeton pankkilaina 500 – 8000 euroa
 • Toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 1987
 • Ikäraja palvelussa on 22 vuotta
 • Maksuajaksi voit valita 1 – 8 vuotta
 • Pankkilaina sopii hyvin lainojen yhdistämiseen
 • Hae laina mihin tahansa tarkoitukseen
 • Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Halino

 

Kenelle Halino voi myöntää lainaa?

Halino on asettanut seuraavat vähimmäisvaatimukset lainanhakijalle:

 • Hakijan oltava vähintään 22 vuotta täyttänyt
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset kuukausitulot
 • Verkkopankkitunnukset ja julkinen matkapuhelinliittymä

Jos täytät yllä olevat vaatimukset, voi Halino ottaa hakemuksesi käsittelyyn. He tekevät lopullisen lainapäätöksen hakijan antamien tietojen perusteella. Heidän tekemän kokonaisarvion jälkeen he päättävät voivatko tarjota lainaa vai eivät.

Jotta saat parhaan mahdollisuuden lainan saamiseksi, kannattaa hakemus täyttää palvelussamme. Tavoitat Halinon lisäksi jopa 30 muutakin luotonantajaa. Näin saat moninkertaisen mahdollisuuden lainan saamiseksi.

 

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulle kertynyt useita pieniä lainoja, joista nyt maksat joka kuukausia päällekkäisiä korkoja ja kuluja? Tiesitkö, että voisit säästää joka kuukausi näissä kuluissa, jos yhdistäisit kaikki lainat yhdeksi, hyvin kilpailutetuksi lainaksi.

Tällöin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Kun kilpailutat lainan palvelussamme, saat parhaan mahdollisuuden edullisen lainan löytämiseksi.

Kilpailutamme lainasi jopa 30 pankilla ja lainantarjojalla. Hakemuksesi lähettämisen jälkeen me hoidamme loput. Sinun tulee vain odottaa hetki, jotta lainantarjoajat ehtivät lähettämään lainatarjouksensa sinulle.

Vertaile tarjouksia rauhassa, valitse niistä vapaasti se mikä sinulle sopii parhaiten ja maksa uudella edullisemmalla lainalla aiemmat lainat kokonaisuudessaan pois.

Halino yhteystiedot

Halino / TF Bank AB,
Suomen sivuliike
PL 5600, 00002 Helsinki

Sähköposti: info@halino.fi