Lainojen yhdistäminen GF Money

Lainojen yhdistäminen GF Money: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

GF Money esittelyssä

GF Money on suomalainen, vuonna 2012 perustettu rahoitusyhtiö. Yhtiö toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa.

He myöntävät erilaisia rahoituksia niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekkin. Yksityishenkilöille he myöntävät tällä hetkellä lainaa 500 – 3000 euroa. Lainaan ei vaadita vakuuksia, eikä takaajia.

Kilpailuta GF Money ja 30 muuta lainantarjoajaa helposti yhdellä hakemuksella palvelussamme LainojenYhdistäminen.com. Se ei maksa mitään, eikä tarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan lainaa.

Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja vasta tämän jälkeen päättää, otatko lainan vai et.

GF Money tärkeimmät tiedot:

 • Lainaa ilman vakuuksia 500 –  3000 euroa
 • Kotimainen ja luotettava rahoituspalvelu
 • Ikäraja lainalle on 22 vuotta
 • Maksuajaksi voit valita 1 – 3 vuotta
 • Täytä hakemus, saat tietää lainapäätöksestä lähes välittömästi
 • Voit käyttää lainasi juuri kuten itse haluat
 • Palvelumme on täysin ilmainen ja riskitön
 • Laina on allekirjoittamisen jälkeen nopeasti käytettävissäsi
 • Esimerkkilaskelma: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,6 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä. Tilinhoitomaksu 6,08 €/kk. Takaisinmaksettava summa 2295,00 € ja luoton kokonaiskustannukset 295,00 €.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – GF Money

 

Kenelle GF Money laina on tarkoitettu?

Gf Money tekee aina jokaisen hakijan kohdalla erillisen lainapäätöksen hakijan antamiin tietoihin perustuen. Kuitenkin, jotta he ottavat hakemuksesi käsittelyyn, tulee sinun täyttää vähintään seuraavat vaatimukset:

 • Olet täyttänyt 22 vuotta
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on tasaiset ja säännölliset tulot
 • Sinulla on riittävä takaisinmaksukyky, eikä liikaa aiempaa velkaa

Vaikka et täyttäisi yllä olevia vaatimuksia täysin tai tarvitset suurempaa lainaa, kannattaa hakemus silti tehdä palvelussamme. Koska välitämme hakemuksesi jopa 30 luotonantajalle, joilla on omat vaatimukset hakijoille ja jotka myöntävät erilaisia lainasummia.

Tekemällä hakemuksen palvelussamme, löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan lainantarjoajan.

 

Lainaa mihin tahansa tarkoitukseen

Kun haet lainaa kauttamme, ei sinun tarvitse antaa tarkkoja selityksiä sille, mihin aiot lainasi käyttää. Voit hakea lainaa ja saatuasi sen käyttöösi, voit käyttää sen juuri kuten itse haluat.

Kaikki kauttamme haetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Tämä takaa nopean käsittelyn hakemuksille, jolloin hakija saa nopeasti lainapäätöksen ilman turhia odotteluita.

Vakuudeton laina sopii nopeaan lainantarpeeseen, kun äkilliset menot yllättävät. Niillä voi myös rahoittaa pidempiaikaisia haaveita, kuten kodin remontit, uuden auton hankinta tai vaikkapa lomamatka.

Sinun ei ole välttämättä pakko säästää vuosia, vaan voit rahoittaa hankinnan lainarahalla, jota sitten lyhennät joustavasti takaisin kuukausittain.

GF Money yhteystiedot

Kristiinankatu 3 B
20100 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi