Lainojen yhdistäminen Ferratum

Lainojen yhdistäminen Ferratum: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Ferratum esittelyssä

Ferratum  tarjoaa vakuudetonta ja joustavaa lainaa, jota voi hakea 4000 euroon saakka. Lainan myöntäjä on on Ferratum Finland Oy, joka on osa Ferratum Oyj-konsernia.

Ferratum laajasti tunnettu rahoitusyhtiö, joka toimii jo 23 maassa, Heillä siis on kattava kokemus rahoitusmarkkinoista ja erilaisista rahoitustarpeista.

Ferratumin lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti LainojenYhdistäminen.com palvelun kautta. Täytä vain yksi maksuton hakemus ja saat pian useita lainatarjouksia, joista saat valita haluamasi.

Ferratum tiedot lyhyesti:

 • Joustavaa lainaa 4000 euroa
 • Joustoluotossa maksat vain siitä, mitä käytät
 • Ikäraja lainalle on 21 vuotta
 • Joustava takaisinmaksu kätevästi kuukausierissä
 • Kilpailuta Ferratum yhdessä noin 30 muun lainapalvelun kanssa palvelussamme
 • Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia
 • Lainapäätöksen saat hakemuksen lähettämisen jälkeen lähes välittömästi
 • Käytä hakemasi laina juuri kuten itse haluat
 • Lainaesimerkki: Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sen takaisinmaksusta ja luottosopimuksen voimassaoloajasta. Jos asiakas nostaa 2000 € kerralla ja maksaa luoton 12 kuukausittaisessa erässä vuoden aikana, niin maksettava kokonaismäärä on 2216,65 €.  Kokonaismäärään sisältyy käytetty limiitti ja kuukausittainen korko kokonaismäärässä 216,65 €.
 • Katso myös: Käyttölainat.fi – Ferratum

 

Kenelle Ferratum myöntää luottoa?

Sinun tulee täyttää vähintään olla olevat kriteerit saadaksesi lainan Ferratumilta. He tekevät aina lopullisen lainapäätöksen hakijan antamien tietojen perusteella.

 • Hakija on vähintään 21-vuotias
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Riittävän hyvä takaisinmaksukyky
 • Ei liian paljon aiempaa velkaa
 • Hakija on Suomen kansalainen

Lainaa ei yleensä kannata hakea vain yhdestä paikasta, vaan se tarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monelta lainantarjoajalta.

Palvelumme kautta tavoitat noin 30 pankkia ja lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella. Se on täysin ilmaista, eikä tarjousten vastaanottaminen sido hakijaa ottamaan lainaa.

 

Joustoluotto toimii kuin luottokortti

Ferratumin lainatuote on joustoluotto, joka on verrattavissa luottokortin toimintaan. Saat käyttöösi 4000 euron luottorajan, mutta sinun ei ole pakko nostaa koko summaa tilillesi.

Voit nostaa luottorajalta vain haluamasi summan aina tarvittaessa, jolloin maksat vain käytetystä lainasta. Mikäli et siis nosta lainaa tilille, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Joustoluotto on erinomainen apu varalla, jos joskus tulee äkillinen tilanne, että tarvitsisi nopeasti pientä lainaa. Tällöin saat omalta joustoluotolta nostettua lainan nopeasti tilille.

 

Kilpailuta lainat ja säästä

Lainojen kilpailuttaminen ja lainantarjoajien vertaileminen on ainoa tapa löytää mahdollisimman edullinen laina.

Aiemmin lainojen kilpailuttaminen saattoi olla työlästä ja viedä paljon aikaa, mutta nykyään se on paljon helpompaa.

Meidän palvelussa kilpailutat lainasi helposti samalla vaivalla, kuin jos täyttäisit lainahakemuksen suoraan jollekkin lainapalvelulle. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan me hoidamme loput.

Sinun hommaksi jää ainoastaan odottaa lainatarjouksia, vertailla niitä ja valita niistä itsellesi sopivin.

Ferratum yhteystiedot

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki, Finland

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Puhelin: 0800 166 308