Lainojen yhdistäminen Euroloan

Lainojen yhdistäminen Euroloan: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Euroloan esittelyssä

Euroloan on luotettava, jo vuodesta 2007 saakka toiminut lainapalvelu. He myöntävät lainaa ilman vakuuksia 100 – 10.000 euroa. Maksuaikaa luotolle on mahdollista saada 3 – 36 kuukautta.

Euroloan on mukana myös meidän kilpailutuspalvelussa, joten täytä nyt ilmainen lainahakemus ja saat markkinoiden parhaat lainatarjoukset nopeasti. Tarjousten pyytäminen ei koskaan sido hakijaa ottamaan lainaa.

Kaikki LainojenYhdistäminen.com palvelussa mukana olevat lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Se takaa hakemusten nopean käsittelyn, jolloin laina on mahdollista saada tilille ilman turhia odotteluita.

Euroloan tärkeimmät tiedot:

 • Vakuudetonta lainaa 100 – 10.000 euroa
 • Jo vuodesta 2007 toiminut luotettava luotonantaja
 • Ikäraja lainoille on 20 vuotta
 • Maksuajaksi voi valita 3 – 36 kuukautta
 • Lainapäätöksen saat lähes välittömästi
 • Tavoitat Euroloanin kilpailuttamalla lainan palvelussamme
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Käytä hakemasi laina juuri kuten itse haluat.
 • Lainaesimerkki: Maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä, jos luottoa on 7 000 €, on korkoineen ja kuluineen 10 284,80 €, josta lainan perustamiskuluja on 150 €, 600 € lainanhoitokuluja ja 2 534,80 € on korkokuluja, olettaen, että luottoaika, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja että luotto maksetaan takaisin 60 tasaerässä 171,41 € kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 12,9 % ja tilinhoitomaksu on 150 €/vuodessa ensimmäisen vuoden jälkeen. Luottokustannukset ovat yhteensä 3 284,80 €. Tällöin todellinen vuosikorko on 17,6 %.
 • Katso myös: Käyttölainat.fi – Euroloan

 

Kenelle Euroloan voi myöntää lainaa?

Jotta voisit saada lainan Euroloanilta, tulee sinun täyttää vähintään seuraavat vaatimukset:

 • Sinulla on ikää vähintään 20 vuotta
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla ei ole ennestään liikaa velkaa
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Euroloan tekee aina lopullisen lainapäätöksen hakijalta saamiensa tietojen perusteella. Jos maksukykysi ja taloudellinen tilanteesi on kunnossa, saat lainapäätöksen nopeasti.

Kun täytät hakemuksen palvelussamme, saat lainapäätöksen myös monelta muulta luotonantajalta. Tämä auttaa sinua näkemään lainamarkkinoiden yleistä hintatasoa ja vertaamaan eri lainantarjoajien hintoja.

Saat vapaasti valita saamistasi tarjouksista juuri sen minkä haluat. Sinulla on myös oikeus perua kaikki tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Vakuudeton laina nopeasti

Kaikki palvelussamme mukana olevan pankit ja lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Tämän ansiosta lainan hakemisesta on saatu yksinkertainen ja nopea prosessi, jonka voi tehdä juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Koska lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksien tai takaajien sopivuutta, voivat he käsitellä saamansa hakemukset erittäin nopeasti ja antaa hakijalle lainapäätöksen jopa muutamissa minuuteissa.

Lainan ottamisessa ei kannata kuitenkaan hätiköidä, vaan odota rauhassa että varmasti kaikki lainantarjoajat ehtivät lähettämään sinulle lainatarjouksensa.

Tämän jälkeen vertaile niitä kaikessa rauhassa, jotta osaat varmasti valita sinun tarpeeseesi sopivimman ja edullisimman lainan.

Euroloan yhteystiedot

Mash Finance Oyj

PL 211, 00181 Helsinki

Pohjoisesplanadi 37 A, 00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@euroloan.fi

Puhelin: 010 2171 011