Lainojen yhdistäminen Credit24

Lainojen yhdistäminen Credit24: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Credit24 esittelyssä

Credit24 on keskittynyt tarjoamaan joustoluottoa, joka on jatkuva laina. Luoton suuruus voi olla 100 – 4000 euroa. Lainaa voi nostaa aina tarpeen mukaan ja vain käytetystä summasta kertyy kuluja ja korkoja.

Kun lainaa maksetaan takaisin, on se pian taas käytettävissä ilman, että joka kerta tulisi tehdä uusia lainahakemuksia. Mikäli lainaa ei nosta tilille, ei mistään kerry mitään maksettavaakaan.

Credit24 on osa International Personal Finance Plc konsernia, joka on listattu Lontoon pörssiin. Heidän lainat voit kilpailuttaa yhdessä muiden kanssa helposti yhdellä hakemuksella palvelussamme LainojenYhdistäminen.com.

Credit24 tiedot lyhyesti:

 • Joustoluotto 100-4000 euron luottorajalla
 • Nosta lainaa vain sen verran kuin tarvitset
 • Palvelun ikäraja on 19 vuotta
 • Takaisinmaksu joustavasti kuukausierissä
 • Takaisinmaksun jälkeen lyhennetty osuus siirtyy takaisin käytettäväksi
 • Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa
 • Käytä hakemasi laina juuri kuten itse haluat
 • Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden maksimi takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.
 • Katso myös: LeijonaLaina.fi – Credit24

 

Credit24 hakuehdot

Voit saada joustoluoton Credit24:stä, jos täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 19-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet Suomen kansalainen
 • Omistat julkisen matkapuhelinliittymän

Credit24 tekee näiden lisäksi lopullisen arvion ja päätöksen lainan antamisesta hakijan antamien tietojen perusteella. Tämä arvio vaikuttaa siihen, voidaanko lainaa myöntää ja kuinka suuri luottoraja hakijalle voidaan myöntää.

 

Jatkuva laina pahan päivän varalle

Joustoluotto poikkeaa muista lainatuotteista siten, että siinä asiakas itse saa päättää kuinka paljon hän kerralla nostaa lainaa tililleen. Muissa luotoissa haettu laina maksetaan hakijan tilille kerralla, mutta joustoluotossa hakija voi ajan saatossa tehdä useita pienempiä nostoja.

Joustoluotossa kuluja ja korkoja kertyy vain tilille nostetusta osuudesta. Eli jos et nosta lainaa tilille, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan. Luoton voi siis avata vaikka varalle, jolloin mahdollisen rahantarpeen tullessa saat nostettua nopeasti lainaa tilille.

Jatkuvassa lainassa lainaa maksetaan takaisin kuukausierissä, joiden suuruus riippuu siitä, kuinka paljon asiakas on nostanut lainaa tililleen. Kun lainaa maksetaan takaisin, siirtyy lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi.

Credit24 yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Puhelin: 0800 144 344