Lainojen yhdistäminen Collector

Lainojen yhdistäminen Collector: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Collector Bank esittelyssä

Collector on Ruotsissa perustettu pankki, joka toimii Suomen lisäksi tällä hetkellä myös Norjassa ja Saksassa. Collector tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekkin.

Collectorin laina sopii erinomaisesti esimerkiksi pienten ja korkeakorkoisten lainojen yhdistämiseen.

Lainaa he myöntävät yksityishenkilöille 2000 – 25.000 euroa ja sen kilpailuttaminen onnistuu palvelumme kautta helposti ja nopeasti.

Maksuaikaa heidän lainaan on mahdollista saada 1 vuodesta aina 15 vuoteen saakka, joka takaa sen ettei kuukausierä kasva suurissakaan lainasummissa liian suureksi.

Kun kilpailutat Collector Bankin meidän palvelumme kautta, saat lainatarjoukset myös monesta muusta pankista. Tämä auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainatarjouksen, sillä toimittamiemme lainatarjousten vertailu on helppoa ja vaivatonta.

 

Collector tiedot lyhyesti:

 • Joustolainaa voi hake 2000 – 25.000 euroa
 • Maksuaikaa saa jopa 15 vuotta
 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Joustavaa pankkilainaa vaikka lainojen yhdistämistä varten
 • Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia
 • Lainan kilpailuttaminen palvelussamme on aina maksutonta
 • Päätä vasta tarjoukset saatuasi, otatko lainan vai et
 • Voit hakea myös täysin uutta lainaa tai vaikkapa kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen
 • Käytä hakemasi laina juuri kuten itse haluat
 • Lainaesimerkki: 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, todellinen vuosikorko on 16,54 %. Kuukausierien määrä 48 kuukautta ja kuukausierä 107,31 €. Esimerkin mukaisen luoton kustannukset 1354,88 € ja KSL:n mukainen luottohinta 5354,88 €.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Collector Bank

 

Kenelle Collector myöntää lainoja?

Sinun tulee täyttää vähintään alla olevat ehdot, jotta voit saada Collectorilta lainaa. He tekevät lopullisen arvion aina hakijan antamien tietojen perusteella ja tämän arvion perusteella päättävät, voivatko tarjota lainaa vai eivät.

Lainan saamisen vähimmäisehdot hakijalle ovat:

 • Ikää vähintään 20 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakituinen osoite Suomessa vähintään 2 vuotta
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Tulot vähintään 15.000 euroa vuodessa
 • Riittävän hyvä maksukyky

Laina kannattaa kilpailuttaa palvelussamme, sillä tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja luotonantajaa. Mikäli Collector ei myönnä juuri sinulle lainaa, on suuri todennäköisyys että saat lainatarjouksia muilta palveluilta, joiden ehdot eroaa Collectorista.

 

Lainan takaisinmaksaminen

On tärkeää aina laskea oma maksukyky, jotta voi varmistua siitä, että lainan pystyy maksamaan ajallaan takaisin. Lainatarjous tulee hyväksyä vasta, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä.

Luotonantajien maksusuunnitelmat voivat poiketa toisistaan, joten tutustu aina rauhassa saamisii lainatarjouksiin ja niissä oleviin ehtoihin. Lue tarjous huolellisesti läpi vielä ennen sen allekirjoittamista.

Mikäli jatkossa tulee ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa tai haluat neuvotella lainaan liittyvistä asioista, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun. Heidän asiakaspalvelun kanssa saat parhaiten sovittua lainaasi liittyvissä asioissa.

 

Joustavaa yhdistelylainaa

Pienten ja korkeakorkoisten lainojen yhdistäminen on järkevää ja voi tuoda suuriakin säästöjä.

Kun monista lainoista kertyy päällekkäisiä korkoja ja kuluja, voi niistä kertyä kuukausittain yllättävänkin suuria summia.

Kilpailuttamalla edullisen yhdistelylainan palvelussamme, voit saada kuukausitasolla jo mukaviakin säästöjä.

Kun sinulle jää vain yksi laina edullisella korolla hoidettavaksi, säästät lainan koroissa ja kuluissa ja saat mukavaa helpotusta talouden hallintaasi.

 

Collector yhteystiedot

Osoite

Suomen sivuliike

Porkkalankatu 20 A

00180 Helsinki

PL 79, 00101

Helsinki

Y-tunnus 2644718-5

Puhelin: 09 3158 9900

Sähköposti:asiakaspalvelu@joustolaina.fi.