Lainojen yhdistäminen BraBank

Lainojen yhdistäminen BraBank: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

BraBank esittelyssä

BraBank on itsenäinen verkkopankki, joka on perustettu vuonna 2015. Nykyisin heillä työskentelee jo 40 finanssialan ammattilaista.

He myöntävät lainaa ilman vakuuksia 1000 – 50.000 euroa. Voit hakea täysin uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudestaan tai tehdä lainojen yhdistämisen heidän pankkilainan avulla.

Lainalle on mahdollista saada maksuaikaa 1 vuodesta aina 15 vuoteen asti. Joustavat maksuajat varmistavat, ettei kuukausierä ole liian suuri suuremmissakaan lainasummissa.

BraBankin ja 30 muun luotonantajan kilpailuttaminen onnistuu maksuttoman palvelumme kautta helposti yhdellä hakemuksella. Kokeile millaiset lainatarjoukset saisit – se on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

 

BraBank tärkeimmät tiedot lyhyesti:

 • Hae pankkilainaa 1000 – 50.000 euroa
 • Vuonna 2015 perustettu itsenäinen verkkopankki
 • Palvelun ikäraja on 23 vuotta
 • Maksuaikaa lainalle saa 1-15 vuotta
 • BraBank laskee jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen
 • Hae yhdistelylainaa ja säästä lainojen yhdistämisellä
 • Hae täysin uusi laina tai kilpailuta vanha laina uudelleen
 • Alustavan lainapäätöksen saat todella nopeasti
 • Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, todellinen vuosikorko 14,98%. sis. avausmaksu 90 € ja tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 972,66 €. 232,88 €/60 kk ajan. Takaisinmaksuaika: 1 – 15 v. Korkein mahdollinen nimelliskorko on 20 %.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Brabank

 

Kuka voi saada lainan BraBankista?

BraBank on asettanut seuraavat kriteerit, jotka hakijan tulee vähintään täyttää:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Säännölliset tulot ja tarpeeksi hyvä takaisinmaksukyky

BraBank tekee lopullisen lainapäätöksen, kun saavat hakijan hakemuksen käsittelyyn. Jos he pystyvät tarjoamaan lainaa, laskevat he asiakkaalle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Parhaan mahdollisuuden lainan saantiin saat, kun teet hakemuksen palvelussamme. Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja lainapalvelua. Saat useita tarjouksia, joista voit vapaasti valita juuri sen, minkä haluat.

 

Mitä liitteitä BraBank vaatii?

Kun haet yhdistelylainaa meidän palvelumme kautta, et tarvitse aluksi mitään liitteitä. Voit siis pyytää lainatarjoukset vaikka heti, ilman tositteiden etsimistä.

Lainatarjoukset saatuasi voit perehtyä niihin tarkemmin ja valita niistä sinulle sopivimman.

Kun hyväksyt jonkin lainatarjouksista, sinulta tullaan pyytämään tiettyjä liitteitä lainahakemukseen. Jokainen pankki määrittelee itse mitä liitteitä he vaativat.

Esimerkiksi BraBank vaatii lainahakemuksen liitteeksi edellisen palkkakuitin ja edellisen vuoden veroilmoituksen.

 

Pankkilainaa lainojen yhdistämiseen

Lainojen yhdistäminen on järkevää, jos sinulle on päässyt kertymään useampia pienempiä lainoja. Usein pienissä lainoissa on suhteellisen korkeat korot ja kun lainoja on useita, kertyy näistä joka kuukausi yllättävänkin suuria summia. Varsinkin pikavippien yhdistäminen tuo nopeasti merkittäviäkin säästöjä.

Yhdistämällä lainat pääset eroon päällekkäisistä koroista ja kuluista. Samalla saat todennäköisesti lainallesi huomattavasti alhaisemman koron.

Hae yhdistelylaina palvelussamme, jolloin tavoitat niin BraBankin, kuin 30 muutakin pankkia ja lainantarjoajaa. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Pyydä lainatarjoukset ja laske lainalaskurilla kuinka paljon sinä säästäisit joka kuukausi, jos yhdistäisit monet lainasi yhdeksi. Saat myös huomattavasti helpotusta omaan talouden hallintaasi.

 

BraBank yhteystiedot

BRAbank ASA

Starvhusgaten 4

5014 Bergen

Norway

Sähköposti: asiakaspalvelu@brabank.fi