Lainojen yhdistäminen Bondora

Lainojen yhdistäminen Bondora: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Bondora esittelyssä

Bondora on vertaislainaamiseen erikoistunut palvelu, joka on toiminut rahoitusalalla jo vuodesta 2009. 

Vuosien varrella he ovat palvelleet jo yli 300.000 asiakasta. Bondoran avulla lainaat rahaa muilta ihmisiltä, etkä pankeilta tai suurilta rahoitusyhtiöiltä.

Vertaislainaa voit hakea 500 eurosta 10.000 euroon saakka. Voit hakea täysin uutta lainaa tai halutessasi kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu kätevästi, jolloin haet yhden lainan jolla maksat pienet ja korkeakorkoisemmat lainat pois. Näin vältyt päällekkäisiltä koroilta ja kuluilta ja saat pienennettyä kuukausierääsi.

Kun kilpailutat Bondoran maksuttoman palvelumme kautta, saat myös monen pankin ja muun rahoitusyhtiön lainatarjoukset vertailtavaksesi.

 

Bondora tiedot lyhyesti:

 • Hae lainaa 500 – 10.000 euroa
 • Palvelun ikäraja on 21 vuotta
 • Lainan maksuaika on 3 – 60 kuukautta
 • Hae lainaa mihin tahansa tarpeeseen
 • Vertaislaina sopii erinomaisesti myös lainojen yhdistämiseen
 • Mahdollisuus pitää maksuvapaata tarvittaessa
 • Hakijalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Kilpailuta laina kauttamme ja katso millaisen tarjouksen saat – Se on maksutonta, eikä sido sinua vielä mihinkään
 • Lainaesimerkki: 4 150 € laina 5 vuodeksi maksaa 91,22 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,72 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 5 623,63 €, joka sisältää 1 018,83 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 304,8 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 150 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin. 
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Bondora

 

Kenelle Bondoran palvelu on tarkoitettu?

Bondoran palvelu on kätevä apu henkilöille, jotka tarvitsevat pientä tai keskisuurta lainaa, eivätkä mielellään hae sitä pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä.

Heidän palvelun kautta sinun on mahdollista hakea lainaa muilta ihmisiltä, joilla on varaa sijoittaa lainatoimintaan.

Jotta voit saada lainan Bondoran kautta, tulee sinulla olla:

 • Ikää vähintään 21 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset tulot ja riittävä maksukyky
 • Suomen kansalaisuus
 • Suomalainen pankkitili
 • Ei historiaa uhkapeliriippuvuudesta

Kannattaa muistaa, että kun kilpailutat lainasi palvelussamme, tavoitat yhteensä jopa 30 luotonantajaa. Näin mahdollisuutesi saada lainaa paranee ja vaikka juuri Bondorasta et jostain syystä saisi tarjousta, on todennäköistä että jokin muu luotonantaja pystyy antamaan sinulle lainatarjouksen.

 

Tutustu lainatarjouksiin huolellisesti

Lainan kilpailuttamisen jälkeen voit saada useita lainatarjouksia eri luotonantajilta. Tutustu aina rauhassa tarjouksien ehtoihin, lainan kuluihin ja korkoihin sekä muihin mahdollisiin asioihin, jotka vaikuttavat haettavaan lainaan.

Lainantarjoajien hinnoitteluissa, ehdoissa ja maksusuunnitelmissa on todennäköisesti eroja, joten tästä syystä on järkevää olla täysin selvillä lainan ehdoista ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Mikäli tulevaisuudessa sinulle tulee ongelmia lainan kanssa tai haluat muuten vaan neuvotella siihen liittyvistä asioista, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainan myöntäneen luotonantajan asiakaspalveluun. Heidän kanssaan on selkein sopia asiasta, liittyy se sitten mihin tahansa.

Laskuja ei koskaan kannata jättää vain maksamatta, sillä siitä kertyy vain turhia kuluja ja ongelmia, jotka yleensä ovat neuvoteltavissa lainantarjoajan kanssa.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta kilpailutettavat luotonantajat, Bondora mukaan lukien, myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kun laina on vakuudeton, takaa se aina yksinkertaisemman lainanhakuprosessin ja lyhyemmät käsittelyajat.

Voit saada lainapäätöksen ja tarjoukset todella nopeasti, koska lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella vakuuksien tai takaajien sopivuutta.

 

Bondora yhteystiedot

Bondora AS Suomen sivuliike

Osoite:

Urho Kekkosen katu 4-6E,

00100 Helsinki, Suomi

Y-tunnus: 2694508-8

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com