Tuttu pankki!

Bank Norwegian

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegian: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Bank NorwegianBank Norwegian esittelyssä

Bank Norwegian on yksi tämän hetken suosituimmista lainantarjoajista. He myöntävät vakuudetonta pankkilainaa 1000 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Bank Norwegian on perustettu Norjassa vuonna 2007 ja he toimivat tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Suomessa he aloittivat toimintansa vuonna 2015, josta lähtien ovatkin kasvattaneet suosiotaan lainamarkkinoilla jatkuvasti kilpailukykyisten hintojensa avulla.

Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen luottokorttia ja talletustilejä.

Kilpailuta Bank Norwegian ja noin 30 muuta lainantarjoajaa palvelumme kautta. Voit hakea täysin uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhan lainan uudestaan. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu kätevästi palvelussamme.

Kun kilpailutat Bank Norwegian pankin meidän maksuttoman palvelun kautta, saat lainatarjouksia myös suomalaisilta pankeilta, joka helpottaa merkittävästi juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen löytymistä.

Hae lainaa tästä

Bank Norwegian tiedot lyhyesti:

 • Lainaa voi hakea 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika valittavissa 1-15 vuotta
 • Lainan ikäraja 23 vuotta
 • Hae vakuudetonta yhdistelylainaa
 • Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Bank Norwegian on yksi suosituimmista lainantarjoajista
 • Kilpailuta laina palvelussamme ja saat alustavan lainapäätöksen nopeasti
 • Hae henkilökohtainen lainatarjous – Se on maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa
 • Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
 • Lue myös Vertaalainaa.fi:n Bank Norwegian -artikkeli.

 

Kuka voi saada Bank Norwegianin lainaa?

Bank Norwegian laskee hakijoille aina henkilökohtaisen lainatarjouksen ja tekee päätöksen lainatarjouksen antamisesta hakijan antamien tietojen perusteella.

Seuraavat kriteerit hakijan tulee vähintään täyttää, jotta voi saada lainaa:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Tarvittava maksukyky

Palvelumme kautta kilpailutat noin 30 luotonantajaa, joista kaikilla on hieman eri kriteerit lainaa hakevalle. Tästä syystä laina kannattaa kilpailuttaa, vaikka et juuri Bank Norwegianin kriteereitä täyttäisikään.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Bank Norwegianin maksusuunnitelman näet tarkasti saamastasi lainatarjouksesta. Eri lainantarjoajat saattavat tarjota erilaisia maksusuunnitelmia. Tästä syystä on tärkeää tutustua tarjouksien ehtoihin ennen tarjouksen allekirjoittamista.

Muista noudattaa maksusuunnitelmaa aina ohjeiden mukaisesti. Lainaa ei kannata jättää maksamatta, koska silloin sinulle kertyy vain turhaa maksettavaa viivästyskorkojen ja mahdollisen perinnän johdosta.

Mikäli haluat neuvotella lainasi takaisinmaksusta, esimerkiksi jos taloudellinen tilanteesi heikkenee hetkellisesti, suosittelemme ottamaan yhteyttä sen luotonantajan asiakaspalveluun, josta lainan otit.

Heidän kanssaan on selkein neuvotella mahdollisista jatkosuunnitelmista. Yleensä asiaan löytyy aina jokin ratkaisu ja näin vältyt myös turhilta kuluilta.

Hae lainaa tästä

Kilpailuta yhdistelylaina

Kilpailuta laina Bank Norwegian pankilla niin voit yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi yhdistelylainan avulla.

Lainojen yhdistämistä miettiessä on tärkeää laskea ensin kaikkien aiempien lainojen jäljellä olevat summat yhteen. Tähän on mahdollista liittää myös esimerkiksi erilaiset osamaksut tai luottokorttimaksut.

Kun sinulla on selvillä summa, jonka tarvitset aiempien lainojen pois maksamiseen, voit hakea sitä palvelumme kautta. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja me hoidamme loput. Se on sinulle täysin maksutonta ja riskitöntä.

Täytä lainahakemus sivuillamme ja me välitämme sen noin 30:lle luotonantajalle. Tämän jälkeen saat heiltä lainatarjoukset nähtäville. Tarjouksia kannattaa odottaa hetki, sillä osalla luotonantajista voi mennä hetki ennen kuin he saavat lähetettyä tarjouksen sinulle.

Kun olet varma, että olet saanut kaikki mahdolliset lainatarjoukset, voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Halvimman yhdistelylainan löydettyäsi, allekirjoita lainasopimus. Tämän jälkeen lainasumma siirretään tilillesi. Maksa tässä vaiheessa heti kaikki aikaisemmat lainasi pois, jotta vältyt turhilta päällekkäisiltä koroilta ja kuluilta.

 

Bank Norwegian yhteystiedot:

Bank Norwegian

Snarøyveien 36

1364 Fornebu

Norge

Norge

Puhelinnumero:  07532 66 200 (pvm/mpm)

Sähköposti: complains@banknorwegian.fi

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Lainojen yhdistäminen.com
Logo