Lainojen yhdistäminen Avida

Lainojen yhdistäminen Avida: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Avida Finans AB esittelyssä

Avida on luottomarkkinayhtiö, joka toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena. He ovat tarjonneet erilaisia rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille jo vuodesta 1983.

Tällä hetkellä Avidalla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. He myöntävät lainaa 2000 eurosta aina 50.000 euroon.

Jos mielessäsi on lainojen yhdistäminen, löytyy siihen varmasti sopiva summa Avidalta. Kilpailuta heidät helposti 30:n muun lainapalvelun kanssa kauttamme, sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus.

 

Avida laina lyhyesti:

 • Myönnettävät lainasummat 2000-50.000 euroa
 • Maksuajaksi voit valita 1-15 vuotta
 • Lainojen ikärajat 24-70 vuotta.
 • Yhdistä lainat edullisella kulutusluotolla
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainalle
 • Aloita lainojen yhdistäminen kilpailuttamalla Avida palvelumme kautta
 • Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä koskaan sido hakijaa ottamaan lainaa
 • Saat aina henkilökohtaisesti lasketun lainatarjouksen
 • Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 12 000€, 12,90% nimelliskorolla ja 11 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 13,25% ja kuukausieräksi 167,76€.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Avida Finans

 

Kenelle Avida voi myöntää lainaa?

Lainaa hakeva yksityishenkilö voi saada lainan Avidalta, mikäli hänellä on:

 • Ikä 24 – 70 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset tulot
 • Riittävä takaisinmaksukyky
 • Tulot vähintään 16.000 euroa vuodessa

Kannattaa ottaa huomioon, että mikäli et välttämättä täytä juuri Avidan asettamia ehtoja lainalle, kannattaa laina silti kilpailuttaa kauttamme.

Tavoitat Avidan lisäksi noin 30 muuta lainantarjoajaa, joista voit saada hakemasi lainan.

 

Lainan takaisinmaksu

Tarkan maksusuunnitelman näet aina saamistasi lainatarjouksista. Maksusuunnitelmat voivat poiketa toisistaan eri lainantarjoajien välillä, joten kannattaa aina varmistaa tarjouksen tiedot ja ehdot ennen sen hyväksymistä.

Noudata maksusuunnitelmaa aina saamiesi ohjeiden mukaisesti. Mikäli takaisinmaksussa tulee epäselvyyksiä tai ongelmia, suosittelemme aina ensimmäiseksi ottamaan yhteyttä lainan myöntäneeseen lainapalveluun.

Lainan myöntäneen palvelun kanssa voit parhaiten sopia lainan takaisinmaksusta. Näin vältyt turhilta kuluilta ja koroilta, joita kertyy helposti jos laskut vain jättää maksamatta.

 

Lainojen yhdistäminen

Mikäli sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja, on järkevää harkita niiden yhdistämistä yhdeksi kulutusluotoksi. Kulutusluottojen yhdistäminen voi tuoda suuriakin säästöjä joka kuukausi, kun sinun ei enää tarvitse maksaa useita päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa yhdistelylainan kätevästi yli 30:llä lainantarjoajalla. Se vaatii sinulta ainoastaan yhden hakemuksen täyttämisen, jonka jälkeen me hoidamme loput.

Hakemuksen jälkeen lainantarjoajat antavat sinulle lainatarjouksensa, joita pääset rauhassa vertailemaan. Voit vapaasti valita saamistasi tarjouksista sen minkä haluat.

Sinulla on myös täysi oikeus hylätä saamasi lainatarjoukset jos käy niin, ettei mikään saamistasi tarjouksista ei ole tarpeeksi hyvä.

Palvelumme on täysin maksuton, eikä hakemuksen tekeminen sido hakijaa mihinkään.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Avida myöntää lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia, kuten kaikki muutkin lainantarjoajat, jotka voit kilpailuttaa palvelumme kautta.

Vakuudettoman lainan hakeminen on huomattavasti nopeampaa, kuin perinteisten vakuudellisten lainojen. Hakemusten käsittely nopeutuu, koska lainapalveluiden ei tarvitse varmistella hakijoiden vakuuksien tai takaajien sopivuutta.

Vakuudeton laina ei kuitenkaan tarkoita, että laina voitaisiin myöntää kenelle tahansa. Hakijalla tulee olla tarpeeksi hyvä maksukyky ja hänen tulee täyttää muut lainapalvelun asettamat ehdot. Näin lainapalvelu varmistaa, että hakija pystyy varmasti maksamaan haetun lainan takaisin ajallaan.

Hyvä maksukyky tarkoittaa, että hakijalla on riittävän suuret tulot, ei liikaa muita velkoja, ja että kaikkien pakollisten menojen jälkeen hakijalla jää rahaa myös säästöön.

 

Avida yhteystiedot:

Avida Finans AB

Suomi – Finland

Linnoitustie 6 B

02600 Espoo

Sähköposti: luotto@avidafinans.fi