Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com ylläpito

Lainasopimuksen allekirjoittaminen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla onnistuu nopeasti ja turvallisesti suoraan verkossa. Kyseinen tapa hoitaa pankkiasiat on nykyään hyvin tavanomaista. Lue lisää alla olevasta artikkelista, miten haet lainaa verkkopankkitunnuksilla ja miten lainan hakeminen nettihakemuksella onnistuu.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Hae lainaa netistä pankkitunnuksillasi

Verkossa tehdään nykyisin lähes kaikki ostokset, palveluiden vertailut sekä lomamatkojen suunnittelut. Ostoksien teon yhteydessä henkilöltä pyydetään usein verkkopankkitunnuksia henkilöllisyyden varmistamiseksi. Tämä sama käytäntö toimii myös silloin, kun henkilö hakee lainaa netistä. Kun hakija tunnistautuu palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, pystyy lainantarjoaja varmistamaan henkilöllisyyden. Tämä on molemmille osapuolille luotettava, nopea ja turvallinen tapa lainahakemuksen käsittelyssä. Kun hakija hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla pystytään lainaprosessi käsittelemään nopeasti, jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Verkkopankkitunnuksilla voi hakea netistä monenlaista lainaa, kuten kulutusluottoa, pikalainaa, lainojen yhdistäminen ja autolainan hakeminen. Oli kyse millaisesta lainasta tahansa, hakija haluaa usein lainapäätöksen nopeasti. Kun tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla, etenee lainan käsittely sähköisesti heti seuraavaan vaiheeseen eikä odottelua tule ollenkaan. Kaikkien pankkien verkkopankkitunnukset käy lainan hakemiseen ja lainapäätöksen allekirjoittamiseen netissä.

Huom. Pankki tai rahoitusyhtiö ei milloinkaan kysele pankkitunnuksiasi puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hän on asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Näiden lisäksi hakija tarvitsee omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

 

Miksi hakea lainaa netistä verkkopankkitunnuksilla?

Oli kyseessä sitten lainojen yhdistäminen tai muuhun tarkoitukseen tuleva laina, haluaa hakija usein lainaprosessin etenevän joutuisasti ja 100 % turvallisesti.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen asiakkaan hakemus välitetään kilpailutettavaksi noin 30 pankille ja muulle lainantarjoajalle.

Lainan käsittely etenee sähköisesti, joten lainatarjous pystytään antamaan hakijalle välittömästi. Jos lainatarjous on mieleinen, lainatarjous hyväksytään verkkopankkitunnuksilla.

Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on turvallista. Lainantarjoajat käyttävät tunnistautumista ainoastaan lainaa hakevan asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseksi. Verkkopankkitunnuksilla lainaa haettaessa kaikki tapahtuu suojatussa yhteydessä.

 

Miten haen lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Lainan hakeminen omilla verkkopankkitunnuksilla on nopeaa ja helppoa. LainojenYhdistäminen.com palvelussa olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainan hakijalle verkkopankkitunnusten avulla.

Mieti ja valitse tarpeisiisi sopiva lainasumma ja laina-aika

Lainaa voit hakea sivuston kautta omien lainojesi yhdistämistä varten tai laina voi johonkin muuhun tarkoitukseen. Valitse laina kuitenkin aina käyttötarpeen mukaan ja huolehdi, että laina-aika on suhteessa lainamäärään riittävän pitkä. Jos lainan suunnittelu on hankalaa, voit ottaa avuksesi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuri.fi laskee lainasumman ja maksuajan mukaan lainallesi kuukausierän. Lainalaskurin antama laskelma on toki aina suuntaa antava. Henkilökohtaiset laskelmat saat täyttämällä lainahakemuksen.

Täytä lainahakemus huolellisesti

Hakemus tulee aina täyttää huolellisesti loppuun saakka, koska lainahakemuksen huolimaton täyttäminen voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen, vaikka olisit tunnistautunut palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi. Kaikki antamasi tiedot ovat tärkeitä, jotta sinulle voidaan etsiä sopiva laina maksukykyysi nähden.

Vertaa lainoja ja tee päätös

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat vertailtavaksesi todennäköisesti useita lainatarjouksia. Tutustu lainatarjouksiin rauhassa ja jos tarjousten joukossa on sopiva laina, hyväksy lainatarjous omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen hakemus menee lainantarjoajan käsiteltäväksi ja saat lopullisen lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo