Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen: Kilpailuta halvin laina

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Monen kulutusluoton yhdistäminen yhteen selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen on aina järkevää. Moni kuitenkin jättää tämän tekemättä, koska ajattelee sen olevan vaikeaa ja aikaa vievää. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska nykyajan vaatimuksilla lainojen yhdistäminen on tehty asiakkaalle hyvin helpoksi. Seuraavassa artikkelissa kerromme, miten lainojen yhdistäminen käytännössä tapahtuu ja mitä hyötyä kulutusluottojen yhdistämisestä oikein on?

 

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluotto on suosituin lainatuote

Kulutusluotto on suosituimpia lainatuotteita mitä haetaan. Kulutusluotto on suuruudeltaan yleensä muutamasta tuhannesta eurosta noin 10 – 20 000 euroon saakka.

Kaikkiaan netistä voi hakea lainaa 60000 euroon asti. Kulutusluottoa otetaan kerralla suurempi määrä kuin esimerkiksi joustoluottoa tai pikavippiä.

Vaikka lainasumma on suurempi, voi henkilöllä tulla jonkin ajan kuluttua tarve uudelle lainalle. Tällaisia elämäntilanteita ovat mm. lapsen syntymä, auton – tai asunnon vaihto, häät tai muut suuremmat juhlat.

Syitä on monia ja lainatarvetta on vaikea ennakoida pidemmälle ajalle. Vuosien saatossa kulutusluottoja on voinut kerääntyä maksettavaksi useampi. Tässä vaiheessa monella lainanottajalla herää ajatus onko monen kulutusluoton maksamisessa mitään järkeä?

Onko kulutusluottojen yhdistäminen edes mahdollista? Mitä se maksaa? Ja voisinko säästää yhdistämällä lainat? Nämä ovat hyviä kysymyksiä ja sen vuoksi on tärkeää pohtia asiaa tarkemmin.

 

Kulutusluottojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa aloittaa, jos lainoja on maksettavana kaksi tai useampi. Yhdistämällä lainat henkilö pääsee eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä lainanhoitokuluista ja oman taloudenhallinta selkeytyy. Usein myös uuteen yhdistelylainaan saa pidemmän maksuajan, joten lainan kuukausierä pienenee. Monet omien lainojen yhdistäjistä ovat kertoneet säästävänsä nyt jopa satoja euroja kuukautta kohden, koska yhdistelylainan ansiosta lainan korko – ja kulumaksut ovat pienentyneet huomattavasti. Lainojen yhdistäminen on hakijalle hyvin helppoa, eikä vie aikaa kuin muutaman minuutin.

Lainojen yhdistämisen muistilista:

  • Suuremman kulutusluoton korkoprosentti on yleensä edullisempi kuin monen pikavipin tai muun pienemmän lainan.
  • Yhdistelylainaan saa usein pidemmän maksuajan, joten kuukausierä on pienempi.
  • Maksat jatkossa yhtä lainaa, joten sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä monen sijaan.
  • Pääset eroon monen lainan päällekkäisistä lainanhoitokuluista.
  • Monen eri lainan kuukausierien muistaminen on vaikeaa ja kallista, sillä myöhästyneestä maksusta peritään aina viivästyskorko ja muistutusmaksu.
  • Kaikki lainaan liittyvät tiedot löytyy yhdeltä laskulta, joten oman taloudenhallinta selkeytyy.
  • Säästät, kun kilpailutat lainasi ja haet yhdistelylainaa.
  • Pyydä useita lainatarjouksia. Esimerkiksi kotimainen Varmalaina.fi palvelu pystyy toimittamaan sinulle yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

 

Kulutusluottojen yhdistäminen ei ole vaikeaa

Lasket vain yhteen, paljonko sinulla on lainoja maksamatta. Lainat eivät tarvitse olla vain kulutusluottoja, vaan kaikki lainat on mahdollista yhdistää. Katso esimerkiksi pikavippien yhdistäminen. Kun olet laskenut lainat yhteen, jotka haluat yhdistää voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen LainojenYhdistäminen.com etusivulla.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi kaikille palvelun yhteistyökumppaneille. Kilpailutuksessa on mukana kaikkiaan 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle hyvän yhdistelylainatarjouksen.

Lainatarjoukset saatuaan hakija saa tutustua tulleisiin tarjouksiin ja verrata niitä olemassa oleviin lainoihin. Lainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainatarjouksen todelliseen vuosikorkoon, takaisinmaksuaikaan sekä muihin etuihin. Usein kilpailutuksen avulla löytyy useita sopivia yhdistelylainavaihtoehtoja, joista hakija saa valita edullisimman, mutta hakijan on hyvä muistaa myös ettei lainatarjouksista ole pakko valita mitään. Tästä syystä moni mielellään kilpailuttaa lainansa palvelun kautta, koska lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa mihinkään eikä maksa mitään.

Edullisen lainatarjouksen löydettyään hakija voi hyväksyä tarjouksen. Hetken kuluttua lainanmyöntäjä lähettää hakijalle tarkemmat ohjeet mm. liitteiden lähettämiseen. Liitteeksi käy yleensä viimeisin palkkatodistus, mutta muitakin liitevaatimuksia voi olla, joten noudata annettuja ohjeita. Kun kaikki on kunnossa, lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla (ohjeet miten hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla) ja tämän jälkeen laina maksetaan lainansaajan tilille nopeasti. Kun laina on tilillä voi asiakas maksaa vanhat lainat kokonaan pois.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo