Järjestelylaina

Järjestelylaina on laina jolla voit maksaa pois useat pienet lainat. Hae edullinen järjestelylaina helposti netistä.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled-1.jpg
4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

4.7/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, korko 6,5%, maksuaika 8 v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 139€, takaisinmaksettava summa 13.331 € sekä todellinen vuosikorko on 7,77%.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

4.4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

4.3/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Palvelumme LainojenYhdistäminen.com esittelee mielestämme parhaat palvelut lainojen yhdistämiseen. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus voi vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Järjestelylaina vähentää kuukausimaksujasi

Järjestelylaina on laina, jota käytetään usein lainojen yhdistämiseen ja taloudellisen tilanteen uudelleen järjestämiseen. Sen avulla voi yhdistää useita erillisiä lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin lainojen hallinta helpottuu ja korkokulut voivat vähentyä jopa merkittävästi.

Järjestelylainaa hakiessa on tärkeää huolehtia siitä, että oma taloudellinen tilanne on selvillä ja realistinen lainan takaisinmaksukyvyn kannalta. Laina kannattaa kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotta löytää itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Järjestelylaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos velkataakka on kasvanut liian suureksi ja eri velkojen maksaminen hankaloittaa omaa taloudenpitoa. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että järjestelylaina on aina lainaa, joka tulee maksettavaksi takaisin koron kera. Siksi sen hakemista kannattaa harkita tarkkaan ja ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne sekä oma lainan takaisinmaksukyky.

Yhdistä useat pienet lainat yhdellä järjestelylainalla

Järjestelylaina voi olla hyvä vaihtoehto myös silloin, kun haluaa yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Pikavippien yhdistäminen pienentää lainojen kuluja ja tällöin lainan kulut ja korkokulut saattavat alentua jopa merkittävästi, mikä helpottaa talouden hallintaa.

On tärkeää huomata, että järjestelylainan hakeminen pankista edellyttää yleensä vakuuksien asettamista lainalle. Vakuudet voivat olla esimerkiksi asunto, kiinteistö tai muu arvokas omaisuus. Vakuuksien asettaminen voi olla riskialtista, sillä jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, vakuudet voivat mennä menetetyiksi.

Järjestelylainan hakeminen edellyttää myös luottotietojen olevan kunnossa. Jos luottotiedot ovat menneet tai on muuten maksuhäiriömerkintöjä, voi järjestelylainan hakeminen olla hankalaa tai jopa mahdotonta.

Järjestelylainaa kannattaa harkita tarkkaan ja varmistaa, että sen takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia. Järjestelylaina voi olla hyvä apu taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa, mutta sen hakeminen edellyttää vastuullista ja harkittua päätöksentekoa.

Laita taloutesi kuntoon järjestelylainan avulla

Järjestelylainaa hakiessa on hyvä tutustua eri lainavaihtoehtoihin ja niiden kuluihin sekä ehtoihin. Lainojen kuluissa voi olla suuriakin eroja eri lainantarjoajien välillä, joten lainojen kilpailuttaminen on tärkeää. Tärkeintä on löytää järjestelylaina, joka on taloudellisesti järkevä ja helpottaa omaa talouden hallintaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että järjestelylaina voi olla hyvä vaihtoehto taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa, mutta sen hakeminen edellyttää harkintaa ja vastuullista päätöksentekoa. Yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa ja vertailla huolellisesti ennen sen hakemista.

Voit hakea järjestelylainaa jopa 70.000 € asti

Järjestelylainan määrä voi vaihdella suuresti sen mukaan, kuinka paljon lainoja haluaa yhdistää ja millaisia vakuuksia lainanhakijalla on tarjota. Lainan määrä voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Mistä voin hakea järjestelylainaa?

Järjestelylainaa voi hakea monista eri paikoista, kuten pankeista, rahoituslaitoksista ja netin kautta toimivilta lainantarjoajilta. Lainan hakeminen verkossa on yleistynyt viime vuosina, ja sen avulla voi saada nopeasti useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta.

Kuka voi hakea järjestelylainaa?

Järjestelylainan hakeminen edellyttää yleensä hakijan täysi-ikäisyyttä, vakituista osoitetta Suomessa sekä säännöllisiä tuloja. Laina- ja vakuutusehdot vaihtelevat kuitenkin lainantarjoajasta riippuen, joten ne kannattaa tarkistaa ennen lainan hakemista.

Kuinka pitkä maksuaika järjestelylainassa on?

Järjestelylainan takaisinmaksuaika voi olla useita vuosia, yleensä 5-15 vuotta. Takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kuluihin ja kuukausierän suuruuteen, joten senkin valitsemiseen kannattaa kiinnittää huomiota.

Kuinka nopeasti voin saada järjestelylainan tililleni?

Järjestelylainan hakeminen voi kestää muutamasta päivästä jopa muutamaan viikkoon, riippuen siitä, mistä lainaa haetaan ja millaisia lainoja hakijalla on yhdistettävänä. Myös sillä on vaikutusta, haetko lainaa yksin vai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Minkälainen korko järjestelylainassa on?

Järjestelylainan korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuvan koron lainassa korko voi vaihdella laina-ajan kuluessa.

LainojenYhdistäminen.com
Logo