Valitettavasti emme löytäneet sinulle riittävän edullista lainatarjousta.

Mutta ei hätää. Voit jatkaa lainan etsimistä esimerkiksi joistain muusta lainapalvelusta.

Anna alla olevaan taulukkoon haluamasi lainasumma, niin näet reaaliaikaisesti suosituimpia lainapalveluita, joista voit hakea lainaa ilman vakuuksia.

Huom. Tiesithän että voit säästää satoja euroja vuodessa vaihtamalla itsellesi edullisemman puhelinliittymän?

Katso netin halvin liittymätarjous palvelusta: Liittymätarjous.fi

[webcubeoy bord=yksi]
Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Valitettavasti netistä on lähes mahdotonta saada lainaa ilman luottotietoja. Kaikki palvelussamme mukana olevat lainantarjoajat ilmoittavat lainaehdoissaan, ettei lainaa voida myöntää luottotiedottomalle hakijalle.

Nykyään hakijan tietojen tarkistus tapahtuu automaattisesti hakemuksen jälkeen ja jos tarkastuksessa hakijalla huomataan maksuhäiriömerkintä, on hakemus automaattisesti hylätty.

Netissä toimii muutama lainapalvelu, jotka mainostavat että voivat myöntää lainaa ilman luottotietoja. Tämä ei tosin pidä täysin paikkaansa, sillä lainalle pitää olla takaaja, jolla on puhtaat luottotiedot. Loppujen lopuksi tämä takaaja on vastuussa haetusta lainasta. Tätä mallia emme suosittele kenellekkään.

Emme suosittele lainan hakemista, mikäli aiempien kanssa on ollut maksuvaikeuksia.

Muista kilpailuttaa hankinnat ennen ostopäätöstä

On selvää että lainojen hintavertailulla säästää suuriakin summia.

Mutta lainojen lisäksi kannattaa kilpailuttaa myös muut hankinnat.

Sähkö- ja puhelinliittymien kilpailuttaminen netissä on ollut mahdollista jo usean vuoden ajan ja se on kokoajan suositumpaa.

Nykyään netin kautta voi hankkia jo lähes kaiken mitä vain voi ajatella. Nyt voi esimerkiksi tilata työkalut netistä suoraan kotiovelle toimitettuna.

Mitä enemmän suomeen avataan uusia verkkokauppoja, sitä enemmän me myös tulemme saamaan tuotteita netin hintavertailuihin.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo