Bank Norwegian

Bank Norwegian kulutusluotto 60.000€

Bank Norwegian esittelyssä

Bank Norwegian on yksi tämän hetken suosituimmista lainantarjoajista. He myöntävät vakuudetonta kulutusluottoa 1000-60.000 euroa. 

He toimivat tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Suomessa he aloittivat toimintansa vuonna 2015, josta lähtien ovatkin kasvattaneet suosiotaan lainamarkkinoilla jatkuvasti kilpailukykyisten hintojensa avulla.

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30 muuta lainantarjoaa palvelumme kautta. Voit hakea täysin uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhan lainan uudestaan. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu kätevästi palvelussamme.

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30+ luotonantajaa

Bank Norwegian tiedot lyhyesti:

 • Lainaa voi hakea 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaika valittavissa 1-15 vuotta
 • Lainan ikäraja 23 vuotta
 • Hae vakuudetonta yhdistelylainaa
 • Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Bank Norwegian on yksi suosituimmista lainantarjoajista
 • Kilpailuta laina palvelussamme ja saat alustavan lainapäätöksen nopeasti
 • Hae henkilökohtainen lainatarjous – Se on maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa
 • Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.
 • Katso myös: VertaaLainaa.fi – Bank Norwegian

 

Kuka voi saada Bank Norwegianin lainaa?

Bank Norwegian laskee hakijoille aina henkilökohtaisen lainatarjouksen ja tekee päätöksen lainatarjouksen antamisesta hakijan antamien tietojen perusteella.

Seuraavat kriteerit hakijan tulee vähintään täyttää, jotta voi saada lainaa:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Tarvittava maksukyky

Palvelumme kautta kilpailutat noin 30 luotonantajaa, joista kaikilla on hieman eri kriteerit lainaa hakevalle. Tästä syystä laina kannattaa kilpailuttaa, vaikka et juuri Bank Norwegianin kriteereitä täyttäisikkään.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Bank Norwegianin maksusuunnitelman näet tarkasti saamastasi lainatarjouksesta. Eri lainantarjoajat saattavat tarjota erilaisia maksusuunnitelmia. Tästä syystä on tärkeää tutustua tarjouksien ehtoihin ennen tarjouksen allekirjoittamista.

Muista noudattaa maksusuunnitelmaa aina ohjeiden mukaisesti. Lainaa ei kannata jättää maksamatta, koska silloin sinulle kertyy vain turhaa maksettavaa viivästyskorkojen ja mahdollisen perinnän johdosta.

Mikäli haluat neuvotella lainasi takaisinmaksusta, esimerkiksi jos taloudellinen tilanteesi heikkenee hetkellisesti, suosittelemme ottamaan yhteyttä sen luotonantajan asiakaspalveluun, josta lainan otit.

Heidän kanssaan on selkein neuvotella mahdollisista jatkosuunnitelmista. Yleensä asiaan löytyy aina jokin ratkaisu ja näin vältyt myös turhilta kuluilta.

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30+ luotonantajaa

Kilpailuta yhdistelylaina

Bank Norwegianista voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi yhdistelylainan avulla.

Lainojen yhdistämistä miettiessä on tärkeää laskea ensin kaikkien aiempien lainojen jäljellä olevat summat yhteen. Tähän on mahdollista liittää myös esimerkiksi erilaiset osamaksut tai luottokorttimaksut.

Kun sinulla on selvillä summa, jonka tarvitset aiempien lainojen pois maksamiseen, voit hakea sitä palvelumme kautta. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja me hoidamme loput. Se on sinulle täysin maksutonta ja riskitöntä.

Täytä lainahakemus sivuillamme ja me välitämme sen noin 30:lle luotonantajalle. Tämän jälkeen saat heiltä lainatarjoukset nähtäville. Tarjouksia kannattaa odottaa hetki, sillä osalla luotonantajista voi mennä hetki ennenkuin he saavat lähetettyä tarjouksen sinulle.

Kun olet varma, että olet saanut kaikki mahdolliset lainatarjoukset, voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Halvimman yhdistelylainan löydettyäsi, allekirjoita lainasopimus. Tämän jälkeen lainasumma siirretään tilillesi. Maksa tässä vaiheessa heti kaikki aikaisemmat lainasi pois, jotta vältyt turhilta päällekkäisiltä koroilta ja kuluilta.

 

Bank Norwegian yhteystiedot:

Bank Norwegian AS

Postboks 338

0101 Oslo

Norge

Sähköposti: complains@banknorwegian.fi

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*