4 vinkkiä lainojen yhdistämiseen

4 vinkkiä lainojen yhdistämiseen

Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä alla oleva lainahakemus.
Kilpailutamme lainasi noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

* Tekstin on kirjoittanut LainojenYhdistäminen.com palvelun ylläpito

Lainojen yhdistäminen voi huomattavasti pienentää lainasi korkoja ja kuluja, kun sen tekee oikein.

On kuitenkin muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon, ennenkuin aloitat lainojen yhdistämisen.

Listasimme alle 4 vinkkiä lainojen yhdistämiseen, joiden avulla löydät varmasti edullisimman yhdistelylainan ja saat parhaat hyödyn, kun yhdistät lainasi yhdeksi.

4 syytä miksi lainojen yhdistäminen kannattaa

On tiettyjä asioita, jotka tulee muistaa, jos haluaa parhaan tuloksen lainojen yhdistämisellä

 

Muista nämä 4 vinkkiä, ennenkuin aloitat lainojen yhdistämisen

Näillä 4 vinkillä saat parhaan kuukausittaisen säästön lainojesi korkoihin ja kuluihin. Kun hakee yhdistelylainaa, kannattaa heti varmistaa, että löytää parhaat lainatarjoukset.

Näin sinun ei tarvitse tehdä sitä enää myöhemmin.

 

Laske lainat ja maksut yhteen

Ensimmäinen asiahan joka sinun tulee laskea on se, että kuinka paljon sinun tulee hakea uutta yhdistelylainaa, jotta saat kaikki aiemmat lainat ja maksut yhdistettyä. Monet ajattelevat, että he voivat yhdistää vain aikaisemmat lainansa, eikä ota huomioon esimerkiksi osamaksuja tai luottokortteja.

Voit siis huoletta laskea lainojesi yhteyteen myös kaikki muut laskut, joita sinun tulee lyhentää kuukausittain. Kun olet laskenut nämä kaikki yhteen, tiedät paljonko tarvitset uutta lainaa.

 

Tee laskelma omista menoista

Nyt kun tiedät, kuinka suuren lainan tarvitset, tulee sinun vielä laskea oma maksukykysi. Laske lainalaskurilla omat kuukausittaiset menosi, mutta älä tietenkään laske näihin niitä maksuja, jotka olet yhdistämässä. Nämähän jäävät kuitenkin pois, kun saat yhdistettyä lainasi.

Kun tiedät omat menosi, vähennä ne tuloistasi. Jäljelle jäävä osuus kertoo sinulle, kuinka suurta kuukausierää pystyt uudessa lainassasi maksamaan. Kuukausierän tulisi olla sellainen, ettei sen maksussa tule ongelmia, ja rahaa jää myös säästöönkin muita yllättäviä menoja varten.

Liian pientä kuukausierää ei kuitenkaan kannata ottaa, sillä silloin lainalle ehtii vain turhaan kertymään korkoja ja kuluja.

 

Kilpailuta laina

Näiden jälkeen on aika hakea lainojen yhdistämistä varten uusi laina. Nyt kun tiedät tarvitsemasi lainasumman, sekä olet arvioinut haluamasi kuukausierän suuruuden, voit siirtyä lainahakemuksen tekemiseen.

Voit aloittaa lainahakemuksen tekemisen sivuillamme. Kun asetat laskuriin lainasumman, voit maksuaikaa muuttamalla vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että antamasi tiedot ovat oikein, ennen hakemuksen lähettämistä.

Kilpailutamme lainasi puolestasi täysin ilmaiseksi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen yhteistyökumppanimme lähettävät omat lainatarjouksensa sinulle suoraan. Saatuasi lainatarjoukset, vertaa lainoja ja niiden kuluja ja korkoja ja sitten lainan muita ehtoja.

 

Vertaile lainatarjoukset

Saatuasi lainatarjoukset, pääset helposti vertailemaan niitä keskenään. Vertaile tarjouksista ainakin vuosikorkoa, kuukausierää ja muita tarvittavia lainaehtoja löytääksesi parhaan lainatarjouksen.

Löydettyäsi parhaan tarjouksen, voit hyväksyä sen ja hylätä muut. Saat lainan nopeasti tilille tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Maksa tämän jälkeen heti kaikki aikaisemmat lainasi ja muut maksut, jotka selvitit ensimmäisessä kohdassa.

Tämän jälkeen sinulle jää vain yksi hyvin kilpailutettu laina hoidettavaksi.

Lainojen yhdistäminen.com
Logo